Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за мигачи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за мигачи ?

Здравейте ! Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела, но все пак съм нов . Имам следният въпрос .На път съм да си купя мотор , но той има само от пред мигачи, възможно ли е да се сложат и от зад ? И дали ще има проблем ако има само от пред (имам предвид, дали ще имам проблеми пред полицията) .

От: Въпрос за мигачи ?

Няма проблем. Даже вероятно имаш изкарани проводници до опашката.
    А за проблема пред полицията - лично никога не съм разполагал с мигачи на мотоциклет. Никога ниокй не го е правил на проблем, дори при регистрация в кат.

Коментар

Ако имаш мигачи отпред трябва и отзад да сложиш.Проблем с полицията може да имаш ако имаш мигачи и не работят.

Коментар

Благодаря Ви много.Питах за полицията, защото видях в една тема, където един колега каза, че са му правили проблем, че няма мигачи.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaysss Преглед на мнение
          Здравейте ! Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела, но все пак съм нов . Имам следният въпрос .На път съм да си купя мотор , но той има само от пред мигачи, възможно ли е да се сложат и от зад ? И дали ще има проблем ако има само от пред (имам предвид, дали ще имам проблеми пред полицията) .
          И аз съм на мнение, че щом имаш предни мигачи, значи имаш и окабеляване за задни, просто трябва да го намериш. Проблем пред полицаите може да имаш за много неща, в това число и за липсата на мигачи, при каране по републиканската мрежа. Според мен, наличието на мигачи е задължително, не защото може някой да те глоби, а защото става въпрос за твоята безопасност . Представи си да караш зад мотор или дори зад автомобил, който няма мигачи?Дори по често срещаното е, да има мигачи, но да не ги използва! Е няма ли да ти е напрегнато, карайки зад такова МПС, за което не знаеш в кой момент на къде ще хване? А удариш ли го отзад, познай кой е виновен? Надявам се, че си ме разбрал правилно .Чао и късмет.
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Разбира се, а за проблемът за полицията попитах защото видях, както казах и по-горе, един колега който каза, че му се е разминало за малко, като е нямал мигачи. Естествено - Безопасността преди всичко . Значи започвам с търсенето на кабелите за задни мигачи. Благодаря отново на отзовалите се

Коментар

Всъщност, ако си карал курс за категория А, то ще ти е известно, че при завой мигачите са задължително+вдигането на ръка по посоката на завиване, което никой не го прави И на мен ми се струваше, че това с ръката идва малко в повече, но сега погледнато във времето, май е по-добре да е така Иначе полицаите винаги могат да те глобят за липса на мигачи, защото ако мотора ти е регистриран, то би следвало да е минал през канал на КАТ, където без светлинни и звукови сигнали няма минаване. Това, че някой колега е успял да регистрира мотора си без наличието на мигачи, защото кара в гората и там не му трябват, е просто изключение за да потвърди правилото
              SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Има ли фабрично някакъв мотор с фар, без никакви мигачи?
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Сложен въпрос, според мен няма, но знае ли човек
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Разрових се натук-натам и установих, че може фабрично ендуро да е без мигачи, а само с фар и стоп Пример Хонда ЦРФ 250-450 Х
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Полицията прави проблеми и за огледала и стойка за номера.

Коментар

Не е за заяждане,но мигачи не съм и чул да се искат,когато ги няма по возилото. А се чудя, как би се доказало на пътя, дали заводски ги е имало или не.
                        Даника

Коментар

Ами те първа ще карам М категория и имам нужда от мотор и затова попитах

Коментар

весков язък че си старши участник има и то доста ява 125 175 250 350 иж ковровец балкан 250

Коментар

Първоначално публикуван от Бонев Преглед на мнение
                              весков язък че си старши участник има и то доста ява 125 175 250 350 иж ковровец балкан 250
                              Язък не язък, факт. Както е факт, че всички изброени от теб (без 125 и 175) съм ги карал и те са били без мигачи. Вярно,че е било преди да проучиш, ма това е друго, виж си го, като се повърнеш. Думаме за днес и как полицая ще го доказва, тълкува, и най-вече какво ще пише.
                              Даника

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X