ЗдрАВЕЙТЕ колеги . Значи искам да ви попитам кога да сменя буталото на мотора (suzuki rm 125 1995г.) до колко моточаса да карам с 1 бутало? До сега съм изгорял 28л. (3,5 моточаса) за седмица.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за буталото
Свий
X
-
От: Въпрос за буталото
Първоначално публикуван от drako_97 Преглед на мнениеЗдрАВЕЙТЕ колеги . Значи искам да ви попитам кога да сменя буталото на мотора (suzuki rm 125 1995г.) до колко моточаса да карам с 1 бутало? До сега съм изгорял 28л. (3,5 моточаса) за седмица.Познавам и хора, които са карали по може би над 100 часа и чак тогава са го сменяли... Аз лично не бих рискувал, но всеки си преценява
-
При увеличаване на луфта между буталото и цилиндъра се увеличава и вероятността да се спраска някой сегмент и некасила да отлети в небитието , но пък поне се намалява малко риска да задере при прегряванеUaz 469 2.4 D MB
KTM 600 ROTAX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иво82 Преглед на мнениеПри увеличаване на луфта между буталото и цилиндъра се увеличава и вероятността да се спраска някой сегмент и некасила да отлети в небитието , но пък поне се намалява малко риска да задере при прегряване
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар