Здравейте. Мотора ми е Хонда Доминатор 650 от 91 година. Имам следния проблем: както си карам и изведнъж километража спира да отчита (стрелката пада на 0). Свалих жилото от към колелото и там всичко е наред, сложих му грес и сглобих. От към таблото отвих гайката и жилото (квадрата) трудно излезна, но след като го извадих идваше някак дълго като се вкара пак в таблото. С флекса изрязах около 5-10мм и сега като се постави в таблото идва точно, но проблема остана.
Сега паля, карам примерно 30мин. и пак спира. Покарам още малко и се оправи, също и забелязах, че понякога стрелката "играе" с по няколко милиметра.
Някакви идеи от къде може да е проблема? Съмнява ме да не е жилото, но в такъв случай жилата на модел до 1994 и този след това еднакви ли са?
Предварително Ви благодаря!
Сега паля, карам примерно 30мин. и пак спира. Покарам още малко и се оправи, също и забелязах, че понякога стрелката "играе" с по няколко милиметра.
Някакви идеи от къде може да е проблема? Съмнява ме да не е жилото, но в такъв случай жилата на модел до 1994 и този след това еднакви ли са?
Предварително Ви благодаря!
Коментар