Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с киломтраж на Доминатор 650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с киломтраж на Доминатор 650

Здравейте. Мотора ми е Хонда Доминатор 650 от 91 година. Имам следния проблем: както си карам и изведнъж километража спира да отчита (стрелката пада на 0). Свалих жилото от към колелото и там всичко е наред, сложих му грес и сглобих. От към таблото отвих гайката и жилото (квадрата) трудно излезна, но след като го извадих идваше някак дълго като се вкара пак в таблото. С флекса изрязах около 5-10мм и сега като се постави в таблото идва точно, но проблема остана.
    Сега паля, карам примерно 30мин. и пак спира. Покарам още малко и се оправи, също и забелязах, че понякога стрелката "играе" с по няколко милиметра.
    Някакви идеи от къде може да е проблема? Съмнява ме да не е жилото, но в такъв случай жилата на модел до 1994 и този след това еднакви ли са?
    Предварително Ви благодаря!

От: Проблем с киломтраж на Доминатор 650

Колега, имаш две решения на проблема. Ново жило, защото това си го осакатил или просто не е било за модела ти, и проверка и смяна на охлюва. Почти съм сигурен, че тази неправилна работа идва от охлюва, така че може и него да провериш. Ако червяка някъде е леко изронен или нещо от сорта, то тогава смяната е задължителна Според мен, по малко вероятно е проблема да е в уредите на таблото Чао и късмет
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

При мен същата работа, но спря за винаги ... вече 2ра година. Охлюва е виновен ... все пак след 22 години служба може да е решил да се пенсионира
      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Аз така скрих около 2000 км от реалния пробег, докако се наканя да си купя офлюх , та сега съм на 69 хил., а трябваше да съм минал 70. И моя изкара към 22 години, може тва да им е живота.
        "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X