Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YAMAHA TT 350 или YAMAHA XT 350?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• YAMAHA TT 350 или YAMAHA XT 350?

А сега? Не можах да намеря такава тема и затова питам. Чувам някакви слухове, че Ямахите не ставали за ендуро. Аз пък изобщо не вярвам в това щото ми е любимата марка. Обаче тука един познат имаше YAMAHA TT 350 бая нов и запазен, чукане, пушек туй онуй нищо нямаше. Първо му се развали манивелата после туй онуй и хоп двигателя. И това ме притисни. Та обяснете ми разликите и според вас кой мотор е по здрав и върви повече, дали това, което чувам е вярно. БЛАГОДАРЯ!
    HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

От: YAMAHA TT 350 или YAMAHA XT 350?

Колега ако Ямаха не става за ендуро то другите изобщо пък няма да стават . Сега конкретно имал съм тт350 96г и освен гумите и маслото друго не съм пипнал за изминатите 6000км с него и то само в гората.С две думи много лесен за каране и същевременно много здрав като мотор.Вярно че от мотор до мотор има разлика кой как е поддържан но това е друго нещо.А за Хт-то то е напълно идентично с ТТ-то така че ти сам си реши кое да бъде аз бих избрал ТТ-то все пак е по-ново.Поздрави
    0878424143
    0887424150

Коментар

Ясно! Благодаря ти колега! И аз така мислех... със здраве!

Коментар

А относно за този мотор.. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&f22=1&f23=01 Как се вижда по снимките? Преди беше 2000лв. има 1000 и нещо посещения обявата а сега около 600 и това ми направи впечатление. Много ясно по снимки мотор не се купува но така има ли нещо нередно по външността само. Поздрави!

Коментар

Имах ТТ350. Не мога да твърдя, че съм някакъв специалист, но до колкото се бях ровил преди из нета и колкото съм запомнил, ТТ е по-спортна версия.
          ХТ-то си е чисто ендуро, доакто ТТ-то имаше доста по-добро окачване, много по-добро поведение. ХТ-та има със стартер, докато ТТ-то е само манивела.
          Моето беше и с 6 волтова инсталация! Доста неудобно за мотоциклет, който не се кара само из горите.
          Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
          Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Козметиран и маскиран мотор, който при всички положения не е произведен 1995г. Погледни му опашката, погледни му маската, погледни му дори и маншоните на предницата, моторите около 1995г. изглеждат далеч по-съвременни от този Колега и ти се захващаш само за едни обяви, и в крайна сметка нищо не правиш Миналата ти тема на XR-ра я обърнахме на споделени мнения за най-различни обяви и като гледам и тази натам е тръгнала. Както сам си написал, само с гледане не става, така че действай
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Колеги търся глава или двигател за ямаха тт 350 1992 год.

Коментар

Първоначално публикуван от orcev Преглед на мнение
                Колеги търся глава или двигател за ямаха тт 350 1992 год.
                И това, какво общо има с темата??? Колега има раздел купувам-продавам, така че там е мястото за търсене на части, още повече хората, които ги предлагат, гледат точно там
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X