Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чорапи, калъфки, презервативи и още нещо, ама за мотор!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Колко да подскоча, николко, аз за КАРАЧ никога не съм се имал, нито съм претендирал някъде...
    В групата която карам Дупница, винаги съм най-отзад, момчетата ми помагат и ме учат, и всички са по-млади от мен.

Дори Нено ме бие, та какво остава за Джартата....предавам се.
    Абе щом си взел отношение по въпроса значи си подскочил!!!
    Как няма да те бием като ти е слаб мотора !

Не ме сравнявай с Ненката, той е Експерт,и си кара в клас Експерт !!!
    Аз съм си Хоби, и такъв ще си остана !!!

Коментар

Чорапите ги използват и състезатели от световното когато тренират, така че по-скоро го оценяват като плюс отколкото минус. Предполагам има и различни модели чорапи, едните пускат повече въздух, другите по-малко, както и при филтрите, особено старите които колкото и да переш не пускат въздух колкото новите.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Чорапи, калъфки, презервативи и още нещо, ама за мотор!!!

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
        Абе щом си взел отношение по въпроса значи си подскочил!!!
        Как няма да те бием като ти е слаб мотора !

Не ме сравнявай с Ненката, той е Експерт,и си кара в клас Експерт !!!
        Аз съм си Хоби, и такъв ще си остана !!!

Ами аз съм любезен и възпитан, и счетох за редно да Ви отговоря, но ако речеш, спирам.
        Последно редактирано от Chinela; 16-01-13, 17:23.

Коментар

От: Чорапи, калъфки, презервативи и още нещо, ама за мотор!!!

А ся да видим! То другото ясно ама презервативите за какво шъ са??Едно време криехте GPSите в тях ам сега??
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Дано не прецакам някой търговец на чорапи който се надява да му потръгне търговията на чорапчета след многобройните прочитания на тази тема но мога да ви подсетя че има и други мрежести материи които могат да се ползват почти толкова успешно както и тези чорапчета
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз съм чувал за такива чорапчета само , че направени от женски чорапогащник. Дали ще има някакъв ефект ?
              Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
                Аз съм чувал за такива чорапчета само , че направени от женски чорапогащник. Дали ще има някакъв ефект ?
                Да ама трябва да е носен без гащи 1 месец да може да събира прахта..
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Да ама трябва да е носен без гащи 1 месец да може да събира прахта..
                  Ххахха, тoва беше мноо хард, грубо много грубо убаво че не четат моми тука.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                      A ти защо се стряскаш на човек който иска да ти помогне? На всичкото отгоре го и обвиняваш в неща който не е казал. Отговорил ти е, не че са само за картинг, а че знае че ги карат по картингите.

Чинел сори за спамчето ама няма как. Заради подобни писаници много качествени хора спряха да посещават или да пишат във форума.
                      По скоро заради такива като теб къде се месят къде не им е работата,затова не пишат
                      Който не кара той не пада :mrgreen:
                      http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                        Никъде не съм казвал, че са само за картинг. Имам честа да се познавам с доста от картинг състезателите и съм събрал мнение от там. За тези свещи знам доста отдавна, говорил съм с тях и предавам част от разговора си. Аз лично ползвам стандартна свещ от КТМ, дали ще ми вдигне +3к.с. и ще ми свали 5% от разхода при моя мотор не е много от значение.
                        Сори за темета на Чинела
                        Колега и от колко отдавна ги знаеш тези свещи ако не е тайна ?
                        Който не кара той не пада :mrgreen:
                        http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Понеже не искам да спамя темата на Чинела за 350-ката, си задавам въпроса тук. Става дума за този горивен филтър, който е сниман на няколко места там - Mahle KL97, намиращ се в резервоара. Какво толкова му е специфичното, че струва толкова много пари? На вид не се различава по нищо от други подобни, дори на същата марка ? Някаква особена филтрация ли прави, или какво ???
                          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                            Понеже не искам да спамя темата на Чинела за 350-ката, си задавам въпроса тук. Става дума за този горивен филтър, който е сниман на няколко места там - Mahle KL97, намиращ се в резервоара. Какво толкова му е специфичното, че струва толкова много пари? На вид не се различава по нищо от други подобни, дори на същата марка ? Някаква особена филтрация ли прави, или какво ???
                            Питай Ади колко издържат обикновените...щото му приличали на оригиналния. ...и от къде се бута КТМ-а до в къщи.
                            Нямам идея какво му е точно специалното, но вероятно от една страна филтъра е постоянно в горивото потопен, от друга вероятно помпата дава сериозно налягане и пръска другите по-бързо, от трета трябва да са много яки двете "пишки", защото се стягат сериозно пак заради налягането.
                            Сигурно може да се намери и нещо не толкоз скъпо, но като свалиш резервоара 2-3 пъти и го чистиш от "А" до "Я" ...ти се отщява да експериментираш.
                            Поне на нас.
                            Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                            KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                              А къде провери за този филтър, че да е толкова скъп. В някой магазин за мотоциклетни части или на друго място. Също така може да сложиш заместител на друга фирма.
                              EXC TPI 2019

Коментар

Милко, благодаря ти за инфото. Както винаги- точно и на място.
                                Chaveto- 86 лв. e в представителството. Заместител не искам да слагам. По ebay излиза наполовина, а на няколко специализирани места тук ми казаха, че не го предлагат. Но не толкова цената, а качествата на този филтър са ми любопитни. Защото други филтри на същата марка спокойно се намарат за по пет лева. Какво повече предлага този.
                                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X