Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW Мислещият Мотор - идва да си поиграе....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BMW Мислещият Мотор - идва да си поиграе....

Изкуственият интелект пристигна на две колела, и е готов да направи живота по-добър, по-прост и по-безопасен за мотористите по света, позовавайки се на BMW и новата DDC system.
    На бързо:
    Нова система за окачване, която автоматично, електронно променя и управлява нивото на амотрисьорите до перфектност, по-бързо отколкото може да си помислите.
    Което значи какво точно:
    DDC (Dynamic Damping Control) Динамичен Конторл на Амортисьорите. Най-новата хай-тек играчка на амортисьорите БМВ. Иновация която работи ръка-за-ръка с марковата установена ESA II system (Electronic Suspension Adjustment), за да овладее автоматично окачването на мотора спрямо действията и кондициите на карането ви.

Как ще ми помогне?
    Е, като за начало това означава, че дните на баламосващото окачване, настройките на пружините ще отидат в миналото. Оттук насетне ще е Push-and-play...Натискане на копчето ще е всичко, което е нужно за най-добрата настройка за мотора ви, независимо от пътищата по които и скоростите с които ще пътувате. Винаги ще имате най-доброто възможно ниво на сцепление, стабилност и комфорт от окачването на мотора.

Как работи?
    Работи като събира и свързва цяла камара данни събрани от DTC и ABS Системите, което разпределя и определя какво се случва с мотора. Между тях и няколко допълнителни сензори за окачване (suspension travel sensors) системата DDC пресмята нужната сума от омекотяване по-бързо отколкото вие можете да мислите, карайки електронните системните клапани за пропорционално омекотяване да се нагодят за по малко от 30 милисекунди. Разбира също кога да прибави екстра втвърдяване на задният амортисьор при даване на газ, както и на предният при спиране. Продължително променлив е според силата, която се прилага към окачването. умее също да се справя с дупките и допълнително добавя подкрепа когато DTC системата казва на DDC че мотора е наклонен в завой, въоръжавайки окачването на пълна готовност за ефектите от завиването.

Кога мога да си го взема?
    Обявено е че ще излезе от завода прибавено към всички нови Бавораци отсега нататък....докато не се разработи нещо ново предполагам... и се появява на новите модели от 2011/12. За съжаление не е ретрофит и няма да може да си го слагате на мотора като екстра, но хей, какво по-добро извинение за да си купиш нов мотор....

Мозъка зад "мозъка" - Jorg Ploss

Какви са най-големите ползи зад системата?
    Главното е че ситемата ще направи мотоциклетите по-удобни, с по-вискоки нива на сцепление и стабилност. Взависимост от машината , която карате, предимствата ще варират за да се приспособят към вас. На спортна машина, предимствата ще са поече bias срещу ниво на сцепление, докато комфорт ще е най-голямото постижение за туристическите.

Ще повлияе ли ABS на DCC?
    Не, системата е калибрирана за да унищожи разликите между пътя и вибрирането създадено от АБС систематга при тежко спиране.Информацията, която се подава между двете системи означава никакво объркване между "мислите" на двете системи.

Използвате системата на някои от колите. Как щее по-различна от тази на моторите?

Системата е идентична, като оставим настрани факта че работят на различн температури. Тези на мотора между -20 до +120 градуса по Целзий, докато обхвата на колите е от -40 до +100, но като изключим това компонентите са еднакви като тези, които се използват в М3 и М5.

Дано да разберете повечче от това което разбрах аз, и грешният превод да не ви обърка. статията е от списание, чието име няма да споменавам...само съм превел и набрал....Успех!

От: BMW Мислещият Мотор - идва да си поиграе....

Това си е просто невероятно. Просто си представям какво лудо темпо ще поддържа след като пилота свикне с невероятното, електронно, самонагаждащо и мислещо окачване. Докато откаже на някой завой. Това естествено си е мое мнение.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

А с гарнитурите на главата как е новото БМВ?
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:146_1107+bmw-motorrad-dynamic-damping-control-ddc-01+.jpg
Прегледи:1
Размер:27.6 КБ
ID:5387775

Коментар

Абе, аз като остаряващ човек вече, като знам как се дразня на Уиндоуса като почне да се опитва да мисли вместо мен...

Коментар

Ако, няма копче да се изключи тази "опция" ... бих и ударил едни резачки!

Ами да измислят и система дето сама ще кара мотора. Качваш се и се возиш като в градския транспорт. Да и сложат и гласови команди та .... като река "Закарай ме при любовницата" ... или "пие ми се бира" .. да си знае пътя.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Естествено че има опция вкл/ изкл иначе ще е прекалено да се остави всичко в "ръцете" на машината... Само жена ти да не каже на мотора закарай ме при любовницата му, че тогава ще е страшно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X