Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обортомер на yamaha dt125????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обортомер на yamaha dt125????

Колеги, имам проблеми с обортомера, първо жилото се беше скъсало, подмених го с ново, а той пак не върви, а иначе жилото си се върти. Разглобих обортомера аз и седя и го гледам като индианец пишешща машина Не мога да си обясня на какъв принцип е направено - гледам, че там, където влиза жилото, това представлява магнит - той се върти, когато се върти и жилото, но камбанката над него не се върти, откъдето следва и че обортомера не работи. Може ли някой да ми обясни как работи, на какъв принцип тази пущина и има ли начин да се оправи? Мога да кача и снимки на цялата система, ако е нужно!
    Последно редактирано от viki terzieva; 12-11-11, 10:30. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не работи"

От: Обортомер на yamaha dt125????

Никой ли не е разглобявал такова нещо? След преходчето тези дни забелязах, че работи само след като влезе от 7хил. оборота нататък, преди това не иска да тръгне!
    Последно редактирано от viki terzieva; 12-11-11, 10:30. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не иска"

Коментар

Явно е механичен. При това положение търси какво вътре заяжда или е замърсено .....
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ще го разкоствам пак, но не мисля, че ще мога да го оправя . С какво мога да смажа по някакъв начин частите вътре, гледам че са мазани с нещо, когато го отварях първия път. Сигурно някак си трябва да създаде електромагнитно поле, за да работи, така поне си го обяснявам аз.
        Последно редактирано от viki terzieva; 12-11-11, 10:31. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не мисля"

Коментар

От: Търся да закупя оборотомер за yamaha dt125

Търся да закупя оборотомер! Оказа се че не мога да оправя моя. Ако някой има или знае къде се продават и мога да намеря моля да помогне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X