Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ за изпускателни клапи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ за изпускателни клапи

здравейте колеги,мояля ви помогнете ми никаде немога да намеря изпускателни клапи за сузуки тс125 р проверих в какви ли не сайтове но не намирам никаде питах един стругар в моя град но ми каза че за него е мисия не вазможна много ще съм благодарен ако някой ме насочи от каде да си намеря или да ми направят благодаря предварително

От: помощ за изпускателни клапи

Виж тук! http://www.ebay.co.uk
    333 Just Half Evil

Коментар

Първоначално публикуван от frantic Преглед на мнение
      здравейте колеги,мояля ви помогнете ми никаде немога да намеря изпускателни клапи за сузуки тс125 р проверих в какви ли не сайтове но не намирам никаде питах един стругар в моя град но ми каза че за него е мисия не вазможна много ще съм благодарен ако някой ме насочи от каде да си намеря или да ми направят благодаря предварително
      Колега от кой град си, колко мм. е диаметъра на стеблото на клапана, ако е 6мм. от японски автомобили, мицубиши, хонда, клапаните са с тоя размер, стеблата са доста по дълги, режат се на струг, прави се нов канал за кученцата, преправя се и шапката на струг и се прешлайфа и пасват и минаваш много тънко, търсиш клапани втора употреба има ги по сервизи и частни работилници и така ги изхвърлят. Точно в момента правя на една хонда по тоя начин и съм преправял на доста мотори.
      При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

колега DIMILIEV от град Тутракан съм едва ли го знаеш намира се между Русе и Силисра а твоето решение е много добро но мисля че мойте са по дебели от 6 мм но пак ще ги премеря

Коментар

Ха ха ,единия търси клапи за 2 тактов мотор другия му предлага клапани от кола и накрая решението било добро.Станала е някаква грешка ,колегата не е прочел какво ти трябва
          0888 074 049

Коментар

Я се разберете за какви клапи(ани) говорите при ТС 125, и после пишете.
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

[QUOTE=maki449;1650421]Я се разберете за какви клапи(ани) говорите при ТС 125, и после пишете.[/QUOTE Да бе аз се подведох, това е двутактово и се сетих за кои клапи пита момчето, ма нали съм на тая вълна в момента та за това.
              При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

ами колеги аз съм новобранец и то с лош касмет та трябват ми ето такива клапи

Коментар

никой ли не се е сблъсквал с такъв проблем и неможе да ми помогне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X