Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 250 Kickstarter

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki KLR 250 Kickstarter

Здравейте,
    Търсих из форума, но за съжаление не намерих това което ми трябва, а именно kickstarter/манивела или още по - точно шарнира на кикстартера за Kawasaki KLR250 1994г. Моя се счупи и ходих и търсих къде ли не и все греда. Едни мотористи ми дадоха съвет да гледам тук, но както вече казах с търсачката нищо не излезна.
    Ако някой може да помогне ще е чудесно.

Благодаря предравително.

От: Kawasaki KLR 250 Kickstarter

Колега и аз на моята ХР400 го счупих, защото съм си хамалин, ритам като откачен, а то просто глупавия декомпресор не отварял хубаво Търсих къде ли не (хонда било части имало) ама не. Отидох си в Бултрако поръчах си го, дадох си 50лв. и сега мисля малко повече преди да го заритам

Коментар

Да ритам, да ритам колко да ритам Въпросния ден когато го счупих бях останал без сили от ритане и някъде около 100-то ритане се счупи

Да и аз така направих отидох в Еди и поръчах въпросната част, защото никъде я няма

Успехи и благодаря за съвета за ритането

Коментар

Какво е това ритане бе хора моя КЛР пали сас 1мах2 ритания!?А и машинката си има и декомпресор!!!!

Коментар

Не знам какъв ти е КЛР-а, но този който карам май има сериозни проблеми от тази гледна точка. Без да преувеличавам ако запали на 40 ритане е добре ама много добре .
          Не съм специалист, но според мен карбуратора е адски запушен и ще ходя да го почистят само да ми дойде шарнира и да я припаля машината.
          За декомпресора си признавам не знам какво е, но ще почета и ограмотя по този въпрос

И

Коментар

Колега нищо сложно няма!Моторчето иска добре реголирани клапани чист карборатор и задължително нова свещ ама и да е правилната!Ей ти и малко литература-http://www.klrworld.com/forums/index.php?board=76.0 -http://home.earthlink.net/~klr250informationexchange/

Коментар

Благодаря за линка колега

Успех и

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X