Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ИЖ

Здравейте на всички.Нов съм във форума и не разбирам много затова имам нужда от съвет. Решил съм да си взема едно ИЖ от някой дядо ( дето не е карано от много време ) и ще се опитам да го преобразувам на Ендуро или по скоро нещо за гората,баирчета и така . Но не знам кое ИЖ е най-подяхщо затова моля за съвет кое ще е наи подходящо. Мерси предварително .
    Приемам всякакви съвети

От: ИЖ

Колега,прочети тази тема има много полезна информация http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=69620

Коментар

Мойто скромно мнение /от 30 годишен опит/ е че ИЖПланета е най издръжливия двигател на Ижетата.Виж моите ''писания'' из форума.
      Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Мерси много. И аз се бях спрял на Планета и в скоро време ще ходя си търся.
        Последно редактирано от viki terzieva; 17-06-11, 14:30. Причина: Моля, използвайте главни букви!

Коментар

Първоначално публикуван от ИЖ120 Преглед на мнение
          Мойто скромно мнение /от 30 годишен опит/ е че ИЖПланета е най издръжливия двигател на Ижетата.Виж моите ''писания'' из форума.
          +1
          0889-14-22-44- ДАНИЕЛ

Коментар

Търси си ИЖ Планета 2 или 3.Мисля, че двигателите бяха почти идентични.Тройката има 2 различни версии ако не ме лъже паметта - с бързи и бавни скорости.

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Embolado Преглед на мнение
              Търси си ИЖ Планета 2 или 3.Мисля, че двигателите бяха почти идентични.Тройката има 2 различни версии ако не ме лъже паметта - с бързи и бавни скорости.

Поздрави!
              Доста са различни двигателите на Планета 2 и 3,на всички тройки скоростите са еднакви,на двойките са по бавни,това е така защото зъбните колелета са със по голям диаметър,тройковите двигатели са по издръжливи и за да се получи същият въртящт момент се намаля предният венец на 14 зъба,ако и това не е достатъчно се търси начин и за увеличаване на задният.

Коментар

Първоначално публикуван от a3rll Преглед на мнение
                Здравейте на всички.Нов съм във форума и не разбирам много затова имам нужда от съвет. Решил съм да си взема едно ИЖ от някой дядо ( дето не е карано от много време ) и ще се опитам да го преобразувам на Ендуро или по скоро нещо за гората,баирчета и така . Но не знам кое ИЖ е най-подяхщо затова моля за съвет кое ще е наи подходящо. Мерси предварително .
                Приемам всякакви съвети
                Недей!!!
                Такова клечане под,над,във двигател на мотор не е имало в историята като моето. Доста отдавна беше , но го помня много добре.
                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

От:joro

иж пл.2 е с много бавни скорости особенно 1-ва,аз карах 2 години такъв и бях много доволен от него адски мощна машина беше,за много стръмни баири предпочитам иж 2 просто това е мини ЮМЗ.Иж планета 3 е с доста по дълги скорости от пл2,но планета 2 е мн. по добър за изкачване на стръмни места,минуса му се че е мн. муден.Като цяло планета 2 и 3 са идиото устоичиви машини

Коментар

Колега, имам Иж планета 2 от 1 година вече. Взех го за 120 лева. Не очаквах коЙ знае какво, но като се качих и излязох в Балкана, не знам, даже и не бих сънувал къде ще мога да ида, но вече сЪм убеден в способностите на планета 2. Няма да сбъркаш
                    Последно редактирано от viki terzieva; 12-02-13, 18:26. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола, например "не знам"

Коментар

Най добрата комбинация е двигател на Планета 2 със цилиндър и глава от 3 или комплект скорости плюс съединителя от 2 да се монтират на 3.

Коментар

За баири едноцилиндровото иже е по-добро. Двуцилиндровото при по-голям зор загрява и губи сили
                        Последно редактирано от viki terzieva; 12-02-13, 18:23.

Коментар

Здравейте, колеги! Някой може ли да ми обясни как да свържа, товаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0819.jpg
Прегледи:1
Размер:46.9 КБ
ID:5453399 на ИЖ П 2. В смисъл коя жица къде се свързва.

Коментар

Първоначално публикуван от dakat... Преглед на мнение
                            Здравейте, колеги! Някой може ли да ми обясни как да свържа, това[ATTACH=CONFIG]548180[/ATTACH] на ИЖ П 2. В смисъл коя жица къде се свързва.
                            Това нещо върви в комплект с едно друго нещо,нарича се комутатор,ако и на него са останали част от проводниците става лесно,връзваш по цветове и си готов.

Коментар

Мерси колега! Значи сега се търси комутатор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X