Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От крос към ендуро, как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От крос към ендуро, как?

Първоначално публикуван от gasollina Преглед на мнение
    За маховик от wr ли говориш?
    Лично аз мисля че ако на 250-ка сложиш тежък маховик, съвсем ще се спъне.Този тунинг се прави най-вече на 450-ите за да не бъдат толкова рязки.
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Здравей колега,трябва да прецениш какво точно искаш от мотора и дали си струва разправията за преправането,защото не е малко и не е лесно.Аз имам YZ450F,сложил съм си стойка на кормилото за фенер,който е с лед-диод(излезна ми 20лв) и свети иделно(върши доста работа когато укъсним в гората),по някога ми липсва стартера,но пък за сметка на WR-a като ти потрябва повечко POWER го имаш,а си по лек.Така че сам преценявай,но според мен няма смисъл от това движение....

Коментар

Първоначално публикуван от hitman666 Преглед на мнение
        Здравей колега,трябва да прецениш какво точно искаш от мотора и дали си струва разправията за преправането,защото не е малко и не е лесно.Аз имам YZ450F,сложил съм си стойка на кормилото за фенер,който е с лед-диод(излезна ми 20лв) и свети иделно(върши доста работа когато укъсним в гората),по някога ми липсва стартера,но пък за сметка на WR-a като ти потрябва повечко POWER го имаш,а си по лек.Така че сам преценявай,но според мен няма смисъл от това движение....
        Здравей, а може ли да качиш някоя снимка за идея!?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
        X