Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво масло карате вашето 4-т ендуро ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С какво масло карате вашето 4-т ендуро ?

Сипвайте Castrol Power 1 Off-Road 10W40 и не му мислете! Аз съм с такова от 1 година, 4 пъти смяна, все такова сипвам и съм много доволен. Усеща се, че е за смяна, като предавките почнат да не довключват или излезнат, над 1200 км...
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

Клегата е посочил правилното масло -крос пауър 10w60 на моторекс.

Коментар

Първоначално публикуван от silvii Преглед на мнение
        Някой колега да е карал своето магаре с Репсол 10w-40 off road спецялната разработка и от официалния вносител за България ??
        Колега с 4 тактови репсол мото офроуд на съм карал, но с 2 тактовия мото-оффроуд ми блокира двигателя и ми излезе доста скъп ремонта, така че моя съвет е не спестявай от масло ами си сложи един мотул както съветват колегите, че евтиното излиза скъпо от опит!!!
        ПП разгледай тук по надолу http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=9661&page=13
        Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

аз ще си направя експеримент с тоя Репсол,доскоро карах 1000 кубиков пистов мотор,като повечето случаи беше на задна и все в червения сектор на оборотомера и не съм имал проблеми,а днес налях на ендурото(ХР400),Репсол,не е нито там офроад еди какво си а просто Репсол мото4т ако не се лъжа,15/50,да видим какво ще стане......Има едно предаване по Дискавъри:''Разбивачи на митове'',ами аз като доброволец ще участвам като съм сложил това масло да видим
          Yamaha Yz450F
          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Досега само Мотул съм сипвал на 4т на двутактовия в момента и в скоростите и в бензина само Мотул и нямам ядове за сега

Коментар

MOTUL 300V 4T Factory Line 15W-50
              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
              MG Racing Team

Коментар

колега ако искаш да си караш мотора дълго караи с мотул :пълна или полусентетика .Аз продавам мотул от 5 години и до сега оплаквания нямам.

Коментар

Ако ме питаш мене сложи си диона , най е готина пък и евтина.Джугана само с диона го карам вече 10 години не е мръднал.
                  Аре модератора да заключи темата, че се разводни нещо.
                  LZ1VPM
                  KTM 450 SX
                  JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD

Коментар

Castrol Power 1 reising 20-50
                    sigpic

Коментар

Имали Кастрол 10в50 или 15в50 разработка за офф роад както имат 10в40

Коментар

DR-a(800) преди беше с Liqui Moli 10w40-доволно!
                        Сега Repsol 10w40 - доволно!
                        Мисля да пробвам разбивачи на митове с един Mobil 10w40 на пролет. Имат и 15в50 също мотоциклетно.
                        Според мен е важно да не е менте или евтинджос и да се сменя често.
                        Мисля че само колегите с хилядните преходи имат наистина сериозна причина да търсят нещо много специално.
                        Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!

Коментар

Аз съм жив пример за разбивач на митове,много хилядни преходи направих с Приста супер 15 50,за цена от 6и50лв литъра,но поскъпна с един лев и се отказах от него,сега карам с наливно от варел 15 40 за 6лв също автомобилно,даже не му зная и името но ми харесва,има няма му напрасках към 8000км.

Коментар

Ползвам Мотул-преди 10W40 /300V двоен естер/,а сега съм с 10w50 полусинтетика.Сменям на 1000 мили преход.Взел съм и 2л. Агип 10в60 заради позитивното мнение на колега от форума за маслото.

Коментар

Има голямо значение дали мотора е въздухар или е с водно.Но каталога е за това,аз не слагам масло без да е проверено в каталога дали става за мотора ми(или колата).В момента съм с Мотул20/50пълна синтетика но съм си купил Моторекс 15/50 пълна синтетика и мисля напролет да го сменя и да видя как ще е двигателя.От мотула съм доволен макар че първите 30-40секунди като го запаля се чува шум в главата(на мотора не в моята,в моята шума е постоянен).

Коментар

Според мен не си прави експерименти с евтини масла Най-добре купи едно на MOTUL и си готов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X