Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с токовете на ДРЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с токовете на ДРЗ

Колеги тъкмо започнах по-интензивно да си карам мотора и ето ти първия проблем.Модела е Сузуки DRZ 400 SY-2002г.През последните четири поредни излизания достигнах до следния проблем:Когато карам мотора в нормални обороти всичко е ок, но когато го изръчкам и то главно на по-високите предавки и при по-висока скорост се получава едно угасване на двигателя на мотора, от дисплея изчезва всичко и започва да припуква от ауспуха, след няколко секунди се появява тока на дисплея и двигателя припукавайки от ауспуха се оправя и така до следващия път, когато го вкарам в по-яки оборотиОпитах по време на движение, когато ми изчезне контакта да разместя и по-точно да разбутам кабелите зад маската и тогава от някъде се появява контакта, а също така когато го изгуби, връщам ключа на off и след това го дам на on, и всичко се оправя, пак до следващия пътТа питането ми, този модел, каква електроника има, възможно ли е проблема да е в някакво реле, платка или просто в контактния ключИзобщо ако някой нещо ме упъти, ще бъда много благодарен
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

От: Проблем с токовете на ДРЗ

Помоооооооооооооооооооооооощ
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Този човек ми е оправял електрониката на ктм а.0888407143-Боби в София е.
      има сервиз само за мотоциклети.

Коментар

Колега благодаря за номера, ще му звънна на човека
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Здравей,имах същия проблем с прекъсването на тока оказа се че на единия клеморед се е получило разхлабване на клемите.Мотора ми е в бг та не мога да ти кажа точно на кой клеморед но кабелите са сив,червен и черен за контактния ключ е клемореда.

Коментар

И аз към смяна на контактния ключ съм се ориентирал, защото и без това е някакъв далече от истинския, та утре съм решил да закача един за проба и силно се надявам всичко да се оправи.Междудругото последния път, когато карах мотора установих, че прави този проблем не само в движение, а и когато е на място
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X