Колеги тъкмо започнах по-интензивно да си карам мотора и ето ти първия проблем.Модела е Сузуки DRZ 400 SY-2002г.През последните четири поредни излизания достигнах до следния проблем:Когато карам мотора в нормални обороти всичко е ок, но когато го изръчкам и то главно на по-високите предавки и при по-висока скорост се получава едно угасване на двигателя на мотора, от дисплея изчезва всичко и започва да припуква от ауспуха, след няколко секунди се появява тока на дисплея и двигателя припукавайки от ауспуха се оправя и така до следващия път, когато го вкарам в по-яки обороти Опитах по време на движение, когато ми изчезне контакта да разместя и по-точно да разбутам кабелите зад маската и тогава от някъде се появява контакта, а също така когато го изгуби, връщам ключа на off и след това го дам на on, и всичко се оправя, пак до следващия път
Опитах по време на движение, когато ми изчезне контакта да разместя и по-точно да разбутам кабелите зад маската и тогава от някъде се появява контакта, а също така когато го изгуби, връщам ключа на off и след това го дам на on, и всичко се оправя, пак до следващия път Та питането ми, този модел, каква електроника има, възможно ли е проблема да е в някакво реле, платка или просто в контактния ключ
Та питането ми, този модел, каква електроника има, възможно ли е проблема да е в някакво реле, платка или просто в контактния ключ

Изобщо ако някой нещо ме упъти, ще бъда много благодарен

Опитах по време на движение, когато ми изчезне контакта да разместя и по-точно да разбутам кабелите зад маската и тогава от някъде се появява контакта, а също така когато го изгуби, връщам ключа на off и след това го дам на on, и всичко се оправя, пак до следващия път
Опитах по време на движение, когато ми изчезне контакта да разместя и по-точно да разбутам кабелите зад маската и тогава от някъде се появява контакта, а също така когато го изгуби, връщам ключа на off и след това го дам на on, и всичко се оправя, пак до следващия път Та питането ми, този модел, каква електроника има, възможно ли е проблема да е в някакво реле, платка или просто в контактния ключ
Та питането ми, този модел, каква електроника има, възможно ли е проблема да е в някакво реле, платка или просто в контактния ключ

Коментар