Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли колко коня е този мотор......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой знае ли колко коня е този мотор......

...Honda crf 450 HM Има си фар и стоп 2003 година. Модела не е чистия крос а и никъде не пише 450X. Интересноо...!!!

От: Някой знае ли колко коня е този мотор......

Модела е чистия крос, но италианската фирма НМ му сменят запалването, маховика и ред други неща, като добавят и светлини.
    Има много изписано за този модел на Хонда НМ във форума, потърси първо и после попитай пак.

И не на последно място, има повече коне отколкото ти е необходимо на теб или на когото и да било тук.

Коментар

+1 НА кой му пука колко коня е?!...повече от достатъчно, освен за спорове по масите- 77 к.с
      A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Модела е чистия крос, но италианската фирма НМ му сменят запалването, маховика и ред други неща, като добавят и светлини.
        Има много изписано за този модел на Хонда НМ във форума, потърси първо и после попитай пак.

И не на последно място, има повече коне отколкото ти е необходимо на теб или на когото и да било тук.
        Благодаря ти колега!Питам защото скоро се сдобих с такъв мотор и за HM не мога да намеря инфо по форума.Понеже видях че преди доста време си имал запалване за CRF450R HM и си мисля дали все още го имаш,защото мойто е изгоряло.Незнам каква точно е разликата в запалванията между 450R и 450R HM при мен има 4 кабела за свързване и мисля че стопа и фара са вързани към него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X