Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за тт600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за тт600

Тия дни ще сглабям ТТ-то и реших да видя главата как е.Извадих клапаните и си личеше че са лягали плътно но направих опита да сипя безин и съвсем леко сълзяха, та въпроса ми е да ги нося да ги припаснат или това е в границите на нормалното?
    0 8 76 36 8 542

От: въпрос за тт600

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    Тия дни ще сглабям ТТ-то и реших да видя главата как е.Извадих клапаните и си личеше че са лягали плътно но направих опита да сипя безин и съвсем леко сълзяха, та въпроса ми е да ги нося да ги припаснат или това е в границите на нормалното?
    Мисля, че е нормално да просълзавят все пак упира, метал до метал.
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Да знаеш ,че не е нормално да просълзяват.Ако не си го сглобил ,закарай главата да ги оправят!! Важно е да няма пропуск.
      LZ1VPM
      KTM 450 SX
      JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD

Коментар

Ако само навлажняват около тях няма да имаш проблем но все пак щом е свалена главата няма да ти отнеме много време да ги припаснеш пък и ще видиш гумичките на какво дередже са

Коментар

Препасни ги и смени гумичките.Не трябва да има никакви признаци че от другата страна има някаква течност.Ако просълзява на течност без налягане, помисли си какво става с компресията.Губисе.

Коментар

Шлайфах ги клапаните и пак дъде същия резултат, съвсем леко сълзи но един колега ме успокои че е нормално понеже при загравяне материяла се разширява и тази хлабина се затваря, но направих една беля.При сглабянето на клапане изфракнаха двете полусверички които държат пружината на клапана, въпроса ми е продават ли се в ямаха само по 2 или са цяла комплект?
            0 8 76 36 8 542

Коментар

От: Въпрос за тт600

Незнам.

Коментар

Въпросното конусче (кученце) би трябвало да се продават по отделно, а по отношение на клапаните , ако са фрезовани клапаните и леглата не трябва да има никакви течове.
                За това си залагам главата и дипломата
                LZ1VPM
                KTM 450 SX
                JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD

Коментар

Ако не бъркам модела на мотора, въпросното "кученце" ставаше и от някаква кола (Фиат Браво, но не бих се обзаложил). Държината на тънката му част се скъсява на шмиргел, защото е малко по-дълго. Всичко това е информация от "трета ръка", но нищо не пречи да си поиграеш с шублера и няколко стари "кученца" от някой автосервиз. Ако размера е същия, няма никакво значение от какво животно е, функцията е една и съща.
                  Honda XR600
                  Kawasaki KLX650
                  Honda XL600V Transalp
                  +359 888 6З5 9З4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X