Тия дни ще сглабям ТТ-то и реших да видя главата как е.Извадих клапаните и си личеше че са лягали плътно но направих опита да сипя безин и съвсем леко сълзяха, та въпроса ми е да ги нося да ги припаснат или това е в границите на нормалното?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за тт600
Свий
X
-
От: въпрос за тт600
Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеТия дни ще сглабям ТТ-то и реших да видя главата как е.Извадих клапаните и си личеше че са лягали плътно но направих опита да сипя безин и съвсем леко сълзяха, та въпроса ми е да ги нося да ги припаснат или това е в границите на нормалното?За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
От: въпрос за тт600
Шлайфах ги клапаните и пак дъде същия резултат, съвсем леко сълзи но един колега ме успокои че е нормално понеже при загравяне материяла се разширява и тази хлабина се затваря, но направих една беля.При сглабянето на клапане изфракнаха двете полусверички които държат пружината на клапана, въпроса ми е продават ли се в ямаха само по 2 или са цяла комплект?0 8 76 36 8 542
Коментар
-
От: Въпрос за тт600
Въпросното конусче (кученце) би трябвало да се продават по отделно, а по отношение на клапаните , ако са фрезовани клапаните и леглата не трябва да има никакви течове.
За това си залагам главата и дипломатаLZ1VPM
KTM 450 SX
JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD
Коментар
-
От: Въпрос за тт600
Ако не бъркам модела на мотора, въпросното "кученце" ставаше и от някаква кола (Фиат Браво, но не бих се обзаложил). Държината на тънката му част се скъсява на шмиргел, защото е малко по-дълго. Всичко това е информация от "трета ръка", но нищо не пречи да си поиграеш с шублера и няколко стари "кученца" от някой автосервиз. Ако размера е същия, няма никакво значение от какво животно е, функцията е една и съща.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар