Здравеите колеги при няколко дена ходих да гледам Honda Xr 600 но мотора е със,спортен филтър,и във средните и високите обороти глъхне смуче повече въздух.Дали проблема е от това или не.Един приятел се опасява да не е електроника.Забравих да допълня мотора е нов внос ако има някакво значение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Посъветвайте ме.
Свий
X
-
От: Посъветвайте ме.
ако това за "смученето" ти го казва продавача, нека си го оправи сам....не ми се вярва в цената да е сложил знак "-" заради товаA stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand
-
Спортните филтър и ауспух искат и джет-кит на карбуратора. Неизбежно е. Ако е само със спортен филтър или само със спортен ауспух, не би трябвало да обеднява сместа до степен, че да обърка работата на двигателя. На моя мотор съм със спортен ауспух и като работа на двигателя, и като мощност, е както преди. Дори има повече тяга във високите (след 8000 rpm).
Коментар
-
е ти сега си търсиш някой, който да каже, че всичко си му е наред, така ли? Намери нормален филтър и пробвай мотора-почти съм сигурен,че проблемът не е от филтъраA stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand
Коментар
-
...нейскам да провалям търговията ви,явно си мераклия на този мотор,щом търсиш съвет,който да ти хареса,но колегите са прави.Защо продавача не го оправи,като е сигурен в повредата и тогава да го пазарите...Поогледай се и ще видиш колко подходящи мотори има.От опит те съветвам щом не е в млякото,няма как да е в сурватката...,ако ме разбираш,колега.HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар