Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте ме.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Посъветвайте ме.

Здравеите колеги при няколко дена ходих да гледам Honda Xr 600 но мотора е със,спортен филтър,и във средните и високите обороти глъхне смуче повече въздух.Дали проблема е от това или не.Един приятел се опасява да не е електроника.Забравих да допълня мотора е нов внос ако има някакво значение.

От: Посъветвайте ме.

ако това за "смученето" ти го казва продавача, нека си го оправи сам....не ми се вярва в цената да е сложил знак "-" заради това
    A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Казва също че ако се центрова карбуратора да смуче по малко въздух щяло да се оправи.

Коментар

Спортните филтър и ауспух искат и джет-кит на карбуратора. Неизбежно е. Ако е само със спортен филтър или само със спортен ауспух, не би трябвало да обеднява сместа до степен, че да обърка работата на двигателя. На моя мотор съм със спортен ауспух и като работа на двигателя, и като мощност, е както преди. Дори има повече тяга във високите (след 8000 rpm).

Коментар

Нека някои от по старшите да изкаже някакво мнение.

Коментар

е ти сега си търсиш някой, който да каже, че всичко си му е наред, така ли? Намери нормален филтър и пробвай мотора-почти съм сигурен,че проблемът не е от филтъра
            A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

И аз съм 75% че не е от филтъра проблема.Нещо е човъркан след като е докаран в България.

Коментар

И аз съм сигурен че проблема не е в филтъра а в това че моторите, които се внасят обикновенно вече са умрели или са имали най-малко фрактура на предните крайници и тук ги съживявят за втори живот. Ама какво да се прави такъв ни е пазара такова е и търсенето.
                BMW F800GS

Коментар

...нейскам да провалям търговията ви,явно си мераклия на този мотор,щом търсиш съвет,който да ти хареса,но колегите са прави.Защо продавача не го оправи,като е сигурен в повредата и тогава да го пазарите...Поогледай се и ще видиш колко подходящи мотори има.От опит те съветвам щом не е в млякото,няма как да е в сурватката...,ако ме разбираш,колега.
                  HUSGVARNA 630 SMR
                  PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Искай да ти свали доста от цената за да го оправиш

Коментар

Аз се отказах от тоя мотор.Ще се търси друг Xr .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X