Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF 250R Клапани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CRF 250R Клапани

Здравейте колеги. Въпроса ми е как мога да позная дали са за смяна клапаните на Хондата(ЦРФ250р) ми (Внесена преди седмица) . И ако може да ми препоръчате добър майстор около региона на Плевен или Враца, който да я прегледа.

Благодаря !!!

От: CRF 250R Клапани

Приятелче, най-добре оздравявай по-скоро :-) . Моторчето най-вероятно е за нови клапани. Те така и така са консуматив, така че, ако нещо не те притеснява, най-добре ги поръчай. Ще го разглобим, ще видим кое как е и ако трябва ще сложим новите клапани.
    Понеже двамата с теб не сме правили заедно такъв мотор досега, мисля че е крайно време. Ще викаме и он'я дето го тегля през ден, че все е закъсал някъде :-) . Пари няма да му даваме ,че току виж размахал голямата балтия и ще отреже главите ни до кръста...

Коментар

Ако спре да пали, най-вероятно ще познаеш. Успех!
      Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Студен пали мако трудно. Но ако е топъл от докосване на кик стартера пали.

Коментар

Нормално е да пали трудно студен - 3-5 ритания. Но ако на загрял мотор не пали от първо ритане, най-вероятно имаш проблем.

Коментар

Студен наистина пали от 3 - 5 ритания. Но веднъж запалил пали след това е на струна (само от докосване) .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X