Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мрежест филтър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мрежест филтър

Задължително ли е да сменявам мрежестият маслен филтър или да го измия и пак да го поставя Досега винаги съм го сменявал със нов Колебанието ми е че при поставяне филтъра се притиска и се смалява с 1мм а и дали ще се почисти макар че карам 1500км пробег до нова смяна

От: Мрежест филтър

Металните филтри се мият и се използват отново, хартиените се менят всеки път.

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
      Металните филтри се мият и се използват отново, хартиените се менят всеки път.
      а според теб ,докога отново и защо
      0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

А металните филтри затова се и произвеждат. И хартиените също, за другото. Стандартни машинни елементи. Медната мрежичка я мий додето не се скъса от триене - какъв е проблема?

Коментар

Само да вметна, че преди доста четох за металните филтри и пишеше, че даже има по-малка пропускливост на частици, демек по-добре за двигателя. А и реално погледнато се избива много лесно цената при едно спортно ендуро. Според мен колкото по-често се мие, толкова по-сигурно ще бъде. Поздрави!
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

А различно. Зависи какво искаш да хванеш. Медните филтри имат едно незаменимо качество - спират пожарите и експлозиите. За останото са криво - ляво, и не нещо особено. Освен ако не са синтеровани, ама пък те са с по-високо съпротивление.

Коментар

ако има много частици хубаво е да се смени иначе миеш и слагаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X