Смених цилиндърчето и буталото на горната помпа на хидравличния съединител.Нампълних системата както е по документация,напомпах ръчката на съединителя за да го обезвъздуша,течноста се губи,няма видим теч на масло и мисля,че се губи в двигателя,но съединител няма .Някой може ли да ми обясни как да го обезвъздуша и някакво предложени е къде може да се губи течността.Благодаря предварително за отговорите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КТМ exc 400 Съединител
Свий
X
-
От: КТМ exc 400 Съединител
аз имах ктм и имах същия проблем никакви течове и течноста се губи -пред предния пиньон е помпата на съединитела отвиваш я и трябва да има едно буталце с О -пръстен ,сигорно се е износил и пропуска течноста в двигатела.На мене помпата на кормилото ми даваше по-голямо налягане и буталцето се вадеше от помпата и така ми я губеше.Мисля че беше около 70 80 лв буталцето и пръстена в КТМ.Honda CRE 250
Nissan Patrol GR
Botevgrad Racing Team
-
Първоначално публикуван от Honda_Xr600 Преглед на мнениеСмених цилиндърчето и буталото на горната помпа на хидравличния съединител.Нампълних системата както е по документация,напомпах ръчката на съединителя за да го обезвъздуша,течноста се губи,няма видим теч на масло и мисля,че се губи в двигателя,но съединител няма .Някой може ли да ми обясни как да го обезвъздуша и някакво предложени е къде може да се губи течността.Благодаря предварително за отговорите
Коментар
-
Първоначално публикуван от Х.Христов Преглед на мнениеаз имах ктм и имах същия проблем никакви течове и течноста се губи -пред предния пиньон е помпата на съединитела отвиваш я и трябва да има едно буталце с О -пръстен ,сигорно се е износил и пропуска течноста в двигатела.На мене помпата на кормилото ми даваше по-голямо налягане и буталцето се вадеше от помпата и така ми я губеше.Мисля че беше около 70 80 лв буталцето и пръстена в КТМ.Поздрави: Николай Георгиев
KTM 400 EXC
Коментар
-
Вчера, взех помпата от стругар, който е направил втулка от някаква твърда пласмаса, сглобих и тествах, за сега няма загуби, да видим колко време ще изкара, но ме притеснява едно нещо! В една друга тема видях помпа на SX, на пръв поглед изглеждат еднакви с моят EXC, но забелязах, че на SX-а има ня края на буталцето зегерка, а на моето нямаше!? Сега, като се замисля, не си спомням на моята имаше ли улей или не, но по скоро не?!
Поздрави: Николай Георгиев
KTM 400 EXC
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар