Искам да попитам някой знае ли колко трябва да е дебелината на феродовата чиния от съединителя на КТМ 450/525??? Мойте са по 2мм дебели точно и седемте и ми буксува съединителя...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за съединител на КТМ
Свий
X
-
От: Въпрос за съединител на КТМ
Мдааам. Поръчах си вчера нов съединител комплект. 2мм можеби 2.1мм да е дебелината на чисто новия мерено с шублер. Металните чинии незнам не съм ги мерил. Отначало си мислех че проблема не е в съединителя но като наредих новия и какво се получи? Съединител вече имам! Кака стана незнам...дефакто всичко си е почти същото. Сигурно предния като се е запалил и феродото вече не функционира правилно...незнам. Старите метални плочи са сини ама много, а новите бели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнениеА пружините наред ли са?
Коментар
-
Във менюала има допустимите размери на пружините.Ако са се посмачкали пак не е добре.Освен това виж и в менюала как се редят металните дискове,защото на някои модели бяха различна дебелина и имаше значение подредбата им.
Коментар
-
като видя как се сменят части за 250+ лева и се правят "спестявания" за 20лв. мв хваща яд.......българските трици са най-скъпото нещо на света! Смени ги тези пусти пружини-дори да са близки до размера по дължина, този съеденител е буксувал, нагрявал се е..най-вероятно пружинте са си променили твърдостта....A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand
Коментар
-
О в такъв случай звъня да ги поръчам веднага тез пружинки. Аз не се бях замислил за тях просто... Иначе металните дискове са абсолютно еднакви (както и феродовите) металните са 8 броя, феродовите са 7. Няма значение как ще се подреждат тъй като всичко е еднакво...
Коментар
-
според манюала би следвало да имаш 7 феродови диска и 8 метални, но те са с различна дебелина.....през 2003 тези комбинации се променят, но не е ясно на твоя мотоциклет кой какво е сменял......не бих се учудил след всички нови части пак да пребоксува..A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар