Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за съединител на КТМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за съединител на КТМ

Искам да попитам някой знае ли колко трябва да е дебелината на феродовата чиния от съединителя на КТМ 450/525??? Мойте са по 2мм дебели точно и седемте и ми буксува съединителя...

От: Въпрос за съединител на КТМ

Коя година е портокала ?
    В менуала ги давават различни дебелини за съответните години (включително и различни дебелини заедно).
    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

KTM 525SX 2004

Коментар

2mm
        Без блокажи си за никъде. :D
        Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

А пружините наред ли са?
          BMW F800GS

Коментар

Мдааам. Поръчах си вчера нов съединител комплект. 2мм можеби 2.1мм да е дебелината на чисто новия мерено с шублер. Металните чинии незнам не съм ги мерил. Отначало си мислех че проблема не е в съединителя но като наредих новия и какво се получи? Съединител вече имам! Кака стана незнам...дефакто всичко си е почти същото. Сигурно предния като се е запалил и феродото вече не функционира правилно...незнам. Старите метални плочи са сини ама много, а новите бели.

Коментар

Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнение
              А пружините наред ли са?
              Незнам за кои пружини говориш, но ако са тези дето са между шестограмните болтчета и последният диск-чиния дет затваря съединителя (мисля 6бр. бяха), сториха ми се ОК...всмисъл незнам точно колко твърди трябва да са но като затягах болтчетата и притягах съединителя ми оказваха съпротивление...

Коментар

Във менюала има допустимите размери на пружините.Ако са се посмачкали пак не е добре.Освен това виж и в менюала как се редят металните дискове,защото на някои модели бяха различна дебелина и имаше значение подредбата им.

Коментар

като видя как се сменят части за 250+ лева и се правят "спестявания" за 20лв. мв хваща яд.......българските трици са най-скъпото нещо на света! Смени ги тези пусти пружини-дори да са близки до размера по дължина, този съеденител е буксувал, нагрявал се е..най-вероятно пружинте са си променили твърдостта....
                  A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

О в такъв случай звъня да ги поръчам веднага тез пружинки. Аз не се бях замислил за тях просто... Иначе металните дискове са абсолютно еднакви (както и феродовите) металните са 8 броя, феродовите са 7. Няма значение как ще се подреждат тъй като всичко е еднакво...

Коментар

според манюала би следвало да имаш 7 феродови диска и 8 метални, но те са с различна дебелина.....през 2003 тези комбинации се променят, но не е ясно на твоя мотоциклет кой какво е сменял......не бих се учудил след всички нови части пак да пребоксува..
                      A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

амии засега не боксува но още не съм го вкарвал в калта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X