Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Ямаха хт 600

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с Ямаха хт 600

    Здравейте всички колеги значи проблема ми е следния днеска запалих мотора ямахата изчаках го да загрее трагвам си на 1 ва и вече идва ред за 2 ра лостчето немарда оста на си на първа после тамън пуснах гаста и се включи 2 ра и се по оправи трагнах да карам сменях си ги остана на 4 та и не6те нито нагоре нито надолу апък съединителя си работи отделя и от там трагнах да се пребирам пак се оправи и остана на 5 та и не6те и не6те и в момента е на 5 та и седи в гаража питах един приятел той вика че имало пробки на някои мотори и в пробката имало пружина с биличка и там за разпределителния вал ли какво нз нещо ми обясняваше ако някои знае от какво е нека ми каже ще съм му много благодарен

  • #2
    От: Проблем с Ямаха хт 600

    На ХТ няма такива "пробки".Механизма за превключване на предавките се намира под съединителят.Трябва да се свали капака на съединителя и ще го видиш. Снимката най-отгоре вдясно .Прегледай зъбчетата на превключвателя и състоянието на пружината.
    Ако всичко е наред,нещата отиват на зле,защото вероятно проблема е вилките ,но те са вътре в картера и ще трябва да се отваря двигателя.Надявам се да е по-лекото.
    Прикачени файлове

    Коментар


    • #3
      От: Проблем с Ямаха хт 600

      ахам ами сега нека да минат дъждовете и 6те му сваля капака за да видя дано е нещо леко

      Коментар


      • #4
        От: Проблем с Ямаха хт 600

        Нека темата бъде заключена ! Проблемът беше следния ; Вътре малката ос от декомпресора се беше отжарил задния край и счупената част е застанала под една вилка ли там какво е до съединителя вече го попраВИХ И Мотора си е пушка : )

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X