Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кавазаки КЛР 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Кавазаки КЛР 600

Здравейте колеги.Имам едно питане към вас.Става въпрос за зъбното колело, което е закачено на коляновия вал и през него минават ангренажната верига и силовата верига(тази която идва от скоростите и върти водната помпа). Та въпросът ми е знаете ли по какъв начин се сваля въпросното колело.Пробвах с скоба да го избия и доста чукане по него но не става.Незнам по какъв начин е захванато за вала(шлици,резба някаква или шпонка) Чух също, че може да е захванато и с топлинна обработка.Моля който се е зблъсквал с този проблем или знае някакво решение да сподели.Благодаря предварително. Поздрави.

До: Проблем с Кавазаки КЛР 600

Здравейте.
    Колеги, никой ли не знае как се сваля въпросното зъбно колело? Опитвам се да го сваля така както си е на мотора. Дано да има някакъв начин да се свали на място, за да не ми се налага да разглобявам двигателя.
    Поздрави.

Коментар

На мен не ми стана съвсем ясно какво точно се опитваш да свалиш. Снимай!

Много често зъбчатката задвижваща ангренажния ремък си е част от коляновия вал.....
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте колеги ето ви снимки на въпросното зъбно колело.
        Прикачени файлове

Коментар

Колега , това зъбно колело е изработено заедно с оста на вала , няма как да го извадиш.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Здравейте. Ходих до един майстор, и той каза че ги избива но се нагрява и трябва специална скоба. Аз го отрязах с един малък флекс,и го свалих със скоба.Оказа се че се монтира чрез топлинно обработване. Нагрява се и се набива на вала, още докато е много горещо. След като изстине метала се свива и няма мърдане. Сега остава поръчка на части и така. Чао за сега и поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X