Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добър специалист за реглаж на карбуратори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добър специалист за реглаж на карбуратори

Търся някой,който много разбира от настройка и реглаж на Кейхин FCR на територията на София.
    Много ще съм ви благодарен,ако ме опътите към такъв специалист-ходил съм при много майстори,ама те разбират общите неща искам,някой който наистина е много в час с Кейхина.
    Последно редактирано от boiko73; 16-04-10, 10:02.

До: добър специалист за реглаж на карбуратори

коя модификация на FCR имаш? какъв е мотоциклета? какви са проблемите ти?...поне на този минимум въпроси трябва да имаш отговор
    A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

карбуратора е МХ 39мм,но не искам съвети как сам да си го регулирам пробвал съм много неща,ама искам да отида при някой разбирач в истинския смисъл на думата и той да го направи 6

Коментар

колега има такъв човек в софия кв.кремиковци казва се емил тел.0888852704

Коментар

До: Добър специалист за реглаж на карбуратори

Някой да знае в Пловдив добър специалист по карбураторите.

Коментар

Първоначално публикуван от Tosland Преглед на мнение
            Някой да знае в Пловдив добър специалист по карбураторите.
            В ТРАКИЯ магазин МОТОБУМ пича е много добър.

Коментар

Първоначално публикуван от rm Преглед на мнение
              карбуратора е МХ 39мм,но не искам съвети как сам да си го регулирам пробвал съм много неща,ама искам да отида при някой разбирач в истинския смисъл на думата и той да го направи 6
              Да де ама то за това има настройки това нещо , за да може да си ги пипаш според това какво искаш, малък разход , много тяга ..... Имай впредвид , че над работата на карбуратора оказват влияние дреболии като температура и влажност на въздуха , надморска височина , гориво ....... иначе заводските настройки лесно се докарват /горе долу/.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Митака в Троян той ще ти свърши най-добре работата!

Коментар

мисля си, че карбуратора трябва да е закачен на мотора си, шофьора да си е изпрал филтъра (поне) и след това всички заедно да се понесат към поредното техническо светило...та в тоя дух: на път от Кремиковци за Троян и после за бог знае къде можеш да минеш и през мен
                  A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Пич, намираш кв.Кремиковци. Там има много добър специалист по карбураторите. Казва се Емил. Който и да попиташ всеки ще те упъти
                    Последно редактирано от boiko73; 25-04-10, 14:31.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X