Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заваряване на гърне ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заваряване на гърне ??

Здравейте колеги четох разни теми тук из форума разбрах как се заварява гърнето (титаниево) но немога от никъде да си намеря добавъчен материал моля помогнете има ли някакъв магазин онлайн или някой човек със скъсано гърбе малко материал ми трябва но немога да намеря

До: Заваряване на гърне ??

Доста колеги с CRF-ове се оплакваха , че са сменявали титаниеви клапани. Ей така ми щъкна в главата. Може и да ти свърши работа.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Koлега, един приятел скоро си спука гърнето на ктм-а и имаше същия проблем като теб защото било титаниево.Занесох го на един майстор и незнам с какво го е заварил и как но после не си личеше каде е заварявано и беше много добре.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Eми кой е тоз човек и къде се намира?
        Аз имам човек, който може да го завари. Просто ми иска добавъчен материал.
        Последно редактирано от boiko73; 15-04-10, 16:14.

Коментар

Ами това гърне дето той го завари и дето е чисто ново ,и го дават че е титаниево го е заварил с неръждаемо пърче добавъчен материял.То и пукнатината не беше много голяма 2-3см ама стана супер и не личи изобщо.
          0878424143
          0887424150

Коментар

а по моя въпрос нещо ??
            все още немога да намеря такъв материал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X