Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със Сузуки Др600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със Сузуки Др600

Колеги преди 2- седмици ми се появи чукане в ДВГ при ниски обороти има някакво чукане и при леко по високи и кото го пусна из някои страмол на скорост и пак чука а пък когато не е загрял и разбил маслото го няма мотора е с нови клапани и са реголирани не съ те моля помогнете
    Мерси предварително.

До: Проблем със Сузуки Др600

Колега оправи ли мотора аз мисля че са клапаните но не съм специалист сподели за да може и други с подобен проблем да имат база за сравнени
    ПП. предварително се извинявам за допуснатите правописни грешки
    Последно редактирано от Chinela; 23-04-10, 05:55.

Коментар

Ами оказа се че имало хлабини в кобилиците.Но незнам дали мога да го карам така.

Коментар

Знам че, някои майстори ги наваряват.Ако искаш продават и нови.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Version Преглед на мнение
          Ами оказа се че имало хлабини в кобилиците.Но незнам дали мога да го карам така.
          майстора сигурно ти е оставил малко повече хлабина на клапаните,карай си мотора не бой се, това че клапание ще имат хлабина и чукат не е такъв проблем, като са натегнати тогава е лошо.
          Като загрее добре двигатела пак ли чукат?
          [SIZE=4]HONDA CRF 450 R 2005[/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от danail612 Преглед на мнение
            майстора сигурно ти е оставил малко повече хлабина на клапаните,карай си мотора не бой се, това че клапание ще имат хлабина и чукат не е такъв проблем, като са натегнати тогава е лошо.
            Като загрее добре двигатела пак ли чукат?
            Ами да пак чукат.

Коментар

Ами да пак чукат.
              Не бой се, давай газ. От моя CRF също се чува едно леко "чук-чук-чук" защото му оставих клапаните малко по хлабави, но като загрее не си чука.
              При теб щом и на топъл двигател пак ти чукат изглежда доста хлабави ги е оставил твоя "майстор" но не е проблем няма какво да се счупи от това; единствено ще е кофти ако имаш загуба на мощност тогава значи някой клапан/и няма да затваря. Мотора върви ли така?(от към мощност)
              [SIZE=4]HONDA CRF 450 R 2005[/SIZE]

Коментар

Ами да пак чукат.
                Здрасти, и при мен го има това чукане, преди да сменя ангренажна верига...стана много силно...
                След смяната и, реглаж на клапани, намаля... но остана, чука и студен и топъл, сменихме и обтегача с пружината на анг. верига то пак си чука. Сега ми казаха че може да е от буталният болт, не ми се отваря за да го сменя и него.
                Виж пробвай и кажи от къде може да е. Дразнещо е...

Коментар

Първоначално публикуван от asdimar Преглед на мнение
                  Здрасти, и при мен го има това чукане, преди да сменя ангренажна верига...стана много силно...
                  След смяната и, реглаж на клапани, намаля... но остана, чука и студен и топъл, сменихме и обтегача с пружината на анг. верига то пак си чука. Сега ми казаха че може да е от буталният болт, не ми се отваря за да го сменя и него.
                  Виж пробвай и кажи от къде може да е. Дразнещо е...
                  Ами и аз смених доста нешта и продалжава да чука но колеги с такива мотори казаха че сузуки др без чукане не е никакав др

Коментар

Декомпресьора трябва да е леко обтегнат но пак ще се чува чукането.Карай смело.

Коментар

Колеги здравейте отново ще ви досаждам малко относно чукането в двигателя казаха ми че можело да чука така от сигмент възможно ли е при положение че мотора си пали от рас върви много и се изправя без проблем на задна гума.
                      Мерси и поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Version
                        Колеги здравейте отново ще ви досаждам относно чукането в двигателя казаха ми че чукането можело да е от сегмент възможно ли е при положение че мотора пали от рас върви много без проблем се изправя на задна гума и не ми гори масло.
                        Предварително благодаря.
                        Колега не мисля, че има повод за притеснение и аз имам такъв мотор и чука така като ти обясняваш когато се пускаш на скорост чукането е от аванса на мотора.
                        Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Passed Преглед на мнение
                          Колега не мисля, че има повод за притеснение и аз имам такъв мотор и чука така като ти обясняваш когато се пускаш на скорост чукането е от аванса на мотора.
                          Поздрави.
                          Да но възможно ли е да е сегмент.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X