Здравеите колеги имам един двигател 4Т водно 125цц новичак и имам сериозни планове за него обаче заводски е с електроно запалване CDI и си мисля да го направя с механично/магнетно запалване на теория би трябвало да стане след лека стругарса намеса. Та въпроса ми е може ли наистина да стане и от какво да взема запалване: магнет, чукче, наковалня, бобина, кондензатор. Мерси и поздрави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми със запалваненето
Свий
X
-
До: Проблеми със запалваненето
става става но се замислям има ли сммисал имам 2 сузукита 1 е 250 и си гу земах така с чукче а другия е 650 и сега го преработвам но нещата са още неизпипани иначе мотора запали и варви но не е както трябва качи снимки на машинката да помагаме между другото в един друг форум намерих човек който прави цди за 70 лева и има мн доволни хора проблема ми е че се изръсих 200 кинта за цди което е за малко по стар модел а така с чикче ми зилиза само надничката на стугаря пък и вече сам почнал ще карам до краи и ако не се е доволен резултата няма начин ще сабирам шарички
-
http://motofix.dir.bg/_wm/catalog/in...&df=14&dflid=3
Мога да ти направя комутатор,само че той се настройва по двигателя,изкам да ти кажа че трябва да има карбуратор,манивела,за да се настрой електронното по него ето и едно номерче 0888221271
Коментар
-
Колега през къде си с булгаризирането на двигателяаз вече съм готов чакам братчето да качи видеото да видим дали се губят високите с чукче
мотора в пушка а и с малко регулиране на иглата на карбуратора свали разхода от 20/100 на 6-7/100
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар