Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за съединител на ХТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за съединител на ХТ

Пробламът е следният включва скоростите даста трудно все едно че съединителя не отделя добре даже по някога като спускам и съм на 2ра примерно и искам да включа на трета ако не дам междинна газ не ще да включи. Съединителят е добре регулиран не е мек когато го натегна започва да отделя по добре но и да буксува. Прави ми впечатление че когато моторът е студен свободният ход е по голям и съединителят е по мек а като загрее става нормален и твърд.
    От маслото не е защото пробвах различни масла и добавки и все си е същото.
    Въпроса ми е дали е от съединителя или е неква по голяма тъпотия
    и защо като е студен съединителя е по мек и отпуснат

До: Питане за съединител на ХТ

Смених съединителя и мотора все едно не е същият. Той си е буксувал през цялато време. Направи ми впечатление че разлика в новите и старите феродови дискове почти нямаше тоест старите не бяха изтъркани но стояха като опечени феродото беше някакво твърдо. Другото нещо е че има някъкви лувтове единият е като хвана касетата и я разклатя на страни съвсем лек луфт а другия е че самата касета заедно с оста за която е хваната се мести леко с около 2 мм. напред когато натисна съединителя. Та да питам тия луфтове голям проблем ли са и ако да трудно ли се сменят тия лагери

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X