Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте, счупен ми е коляновия вал на хр600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте, счупен ми е коляновия вал на хр600

здравеите! случи ми се следния проблем ХР-а както си карах нещо изщрака и задната гума ми блокира. Това се случи вав високи обороти на втора на задна гума. След като спрях опитах да гозапаля но манивелата не помрадваше нито на скорост нито на свободна.Последва сваляне на двигателя и оставяне на маистор да го отвори да се разбере какво се е случило. маистора ми каза че коляновия вал е счупен някакви месингови втулки били изкочили но не свалил главата защото трябвало да среже ангренажната верига. Интересува ме вазможно ли е да се вазстанови коляновия вал? и ако да каде? благодаря предварително за ваще мнения и савети какво да правя с тоз мотор?

До: Здравейте, счупен ми е коляновия вал на хр600

колега ,преди време тук във форума попаднах на следния телефон и си го записах във телефона като майстор / колянови валове/-0886427821,обади се на човека ако успее да ти помогне ще е супер,успех

Коментар

Кажи на "майстора" да не реже нищо,даже и да не разглобява повече! После се обади на 0887869589.

Коментар

Здравейте! Малко със закъсние по случая с моят ХР 600. Доразглобих ме го без да режем веригата но при разглабянето ми се ревеше оказа се че не само коляновия вал е заминал ами и всичко останало като, бутало, клапани, цилиндър като се пообадих тук там прецених, че по добрия вариянт е да не го правя ами направо да си потърся нов двигател( втора употреба) Но се оказва трудна работа с намирането на такъв двигател Чудя се заслужава ли си да го правя дали ремонта ще оправдае средствата или да го продавам на части. а седмица две преди това му бях сменил всичко като започнеш от плъзгачи на веригата и свършиш с подмяна на семеринги и масло в предницата. Незнам ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X