Колеги имам проблем с датчика на запалването на Ямаха Хт 600. По точно датчика за обороти май е прекъснат. Ямахата пали и върви но не и да се "изрезва". Повечето ямахи имат роблем със звездите и ако има някои колега на който му е изостанал такав датчик бих помолил да ми съдейства.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем Ямаха ХТ 600
Свий
X
-
До: Проблем Ямаха ХТ 600
Доколкото имам спомен ямахата е с две намотки за запалването.Едната е за ниските и средните другата за високите.Намират се на звездата и са по-големи от другите намотки.Виж ги и тях,че от датчика е малко вероятно де не се реже.Polaris Magnum 500
Mercedes ml320
-
Ами Боби погледна мотора.Премери датчика и каза, че е от него. Рядко срещан проблем, но каза да си намеря само датчик и да вида би трябвало да се оправи. Проблема е, че на две места звънях и не искат да ми дадат само датчика, а комплект със звездата. При положение, че по често гърми звездата може на някои да му е изостанал само датчик и да се спазарим.Последно редактирано от lamercheto; 29-03-10, 16:00.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнениеДоколкото имам спомен ямахата е с две намотки за запалването.Едната е за ниските и средните другата за високите.Намират се на звездата и са по-големи от другите намотки.Виж ги и тях,че от датчика е малко вероятно де не се реже.0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеС 2 намотки е само Тенерето със стартер.0 8 76 36 8 542
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар