Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте, май лошо стана с ХР-чето.!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте, май лошо стана с ХР-чето.!!!

Този пат маи стана нешто лошо с ХР-А ми. В сабота излезнах да покарам уш малко и се прибрах на дърпане И сега по същество както си карах реших да го изправя на задна гума един път и за повторението изпрах го и след 3-4 секунди нещо изщрака и блокира задната гума за малко да се поотаркалям. след това опитах да го запаля но манивелата нещеше и да помрадне, нито на скорост нито на свобода Има ли шанс да нее блокирал двигателя? И ако не какво може да се е случило?благодаря предварително за компетентните отговори.

До: здравеите маи лошо стана с хр -чето

Направо сваляи главата да разбереш .
    Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Първоначално публикуван от majo_XR600 Преглед на мнение
      Този пат маи стана нешто лошо с ХР-А ми. В сабота излезнах да покарам уш малко и се прибрах на дърпане И сега по същество както си карах реших да го изправя на задна гума един път и за повторението изпрах го и след 3-4 секунди нещо изщрака и блокира задната гума за малко да се поотаркалям. след това опитах да го запаля но манивелата нещеше и да помрадне, нито на скорост нито на свобода Има ли шанс да нее блокирал двигателя? И ако не какво може да се е случило?благодаря предварително за компетентните отговори.
      Варианти много, може би няма да може никой да ти помогне виртуално! Най-добре или разглобявай и действай .. или го закарай при човек който разбира. Успех.
      Последно редактирано от Спас Спасов; 28-03-10, 21:36. Причина: (:
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Мерси! Аз свалих вече двигателя и го занесох да го отворят утре вечерта трябва да имам резолтат какво се е случило. Силно се надявам да нее много зле работата. А да попитам още имам проблем и с газта, много затегнато се подава от което се натоварвам доста и като се враща ми забива мотора много неприятно.Сменихме жилата но нямаше ефект.някои да знае как мога да я оправя да стане по лека? Мерси

Коментар

Първоначално публикуван от majo_XR600 Преглед на мнение
          Мерси! Аз свалих вече двигателя и го занесох да го отворят утре вечерта трябва да имам резолтат какво се е случило. Силно се надявам да нее много зле работата. А да попитам още имам проблем и с газта, много затегнато се подава от което се натоварвам доста и като се враща ми забива мотора много неприятно.Сменихме жилата но нямаше ефект.някои да знае как мога да я оправя да стане по лека? Мерси
          Проблемът ти сигурно е от самия "масур" на газта. Разкачи жилата, почисти го хубаво от всякакви клеясали м(ъ)рсотии и напръскай обилно с WD-40. Това трябва да помогне, освен ако самата гумена ръкохватка не закача някъде и възпрепядства свободното въртене не масура...

Коментар

До: Здравейте, май лошо стана с ХР-чето.!!!

И да не забравиш да пишеш какво е станало май върви към блокирал двигател.
            Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Колега на мене ми се беше случило същото преди година. На задна гума, приземявам се и блокаж. Добре че не бях далеч от нас. И аз мислех, че ще отварям двигател, но отворих главата и се оказа счупено бутало. Сигурно и при тебе е същия проблем. Все пак успех и да пишеш, какво е станало може и да е друг случай
              Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Колега миналата година имах същия проблем.Оказа се блокирал колянов вал, оттам и счупено бутало.Дано при теб проблема е по-малък!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X