Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 1 час изгори 400мл масло хонда црф250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За 1 час изгори 400мл масло хонда црф250

Здравейте колеги, имам следният проблем. Вчера за пръв път изкарах хондата от ремонт, сменени са колянов вал, бутало, балансиращ вал, лагери, семеринги, гарнитури, ангренажна верига, абе всичко, но мотора гори масло и тресе. Като е на обороти не върви добре и не може да пали като е студен.! Някой ако има мнение да пише, ще му бъда благодарен!

Модератор:
    Симо, проблемът ти наистина е кофти и само заради това ти редактирах правописа, и ти одобрих мнението, че да успееш да намериш съдействие тук.
    Но занапред бъди сигурен, че всяко следващо мнение, написано по подобен начин от теб, ще бъде изтривано.

Старай се повече до като пишеш, това е уважение към събеседника, който те чете и евентулно би ти помогнал.
    Успех
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 28-03-10, 09:33. Причина: Правопис

До: За 1 час изгори 400мл масло хонда црф250

изв. за пръв път ми се случва, нее нарочно

Коментар

Първоначално публикуван от симо2484 Преглед на мнение
      Здравейте колеги, имам следният проблем. Вчера за пръв път изкарах хондата от ремонт, сменени са колянов вал, бутало, балансиращ вал, лагери, семеринги, гарнитури, ангренажна верига, абе всичко, но мотора гори масло и тресе. Като е на обороти не върви добре и не може да пали като е студен.! Някой ако има мнение да пише, ще му бъда благодарен!

Модератор:
      Симо, проблемът ти наистина е кофти и само заради това ти редактирах правописа, и ти одобрих мнението, че да успееш да намериш съдействие тук.
      Но занапред бъди сигурен, че всяко следващо мнение, написано по подобен начин от теб, ще бъде изтривано.

Старай се повече до като пишеш, това е уважение към събеседника, който те чете и евентулно би ти помогнал.
      Успех
      Само цилиндъра дето е останал за смяна.
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

и той е нов пропуснах!

Коментар

Никой ли няма мнение по въпроса?!

Коментар

Виждам, че е сменен и балансиращият вал, което ме навежда на мисълта, че може да не е зацепен както трябва и затова да тресе.
            А за горенето на маслото мисля, че трябва да се върнеш при майстора и да проверите всички наново.
            Няма логика да смениш всичко с чисто ново и да гори почти всичкото масло, проблема май е в събирането.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              ...А за горенето на маслото мисля, че трябва да се върнеш при майстора и да проверите всички наново.
              Няма логика да смениш всичко с чисто ново и да гори почти всичкото масло, проблема май е в събирането.
              Препоръчвам да смениш и ... "майстора". Друга причина да гори масло и да тресе не виждам.
              Тресенето може да е от грешно зацепен балансиращ вал, а горенето на масло от неправилно сложени сегменти.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Колега някой майстор за хонда да ми кажеш,тук до Сливен и окръга

Коментар

Жоро Пашов.

Коментар

Мн.добър е но незнам дали ще ми обърне внимание!

Коментар

Жоро Пашов не беше ли от Сливен,той прави мотори,дори и на Chinela мотора тунингова.....нз, нека някой допълни

пп-бахти бавния отговор му ударих

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X