Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стартер за Honda XL600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стартер за Honda XL600

Здравеите от скоро се сдобих с този мотор но тои е без стартер а гледам че го има същия с стартер ако някои е запознат дали може да се пригоди по някакъв начин стартер нека помага че пали много трудно и докато го запалиш оставаш без сили а ако след дълго каране по поляни и гори и да го изгасиш и после да искаш да го запалиш е цял филм

До: Стартер за Honda XL600

Честито за мотора! Ами по принцип се сменят катери (това в което ти е скоростната кутия и част от двигателя) и някои зъбни колела. Вземат се от такъв модел като твоят, но със стартер. По принцип за всеки модел си е различно. Трябват и промени по ел. нсталацията.
    Общо взето си е трудоемка и не евтина задача, която според мен не си заслужава! Палил съм XL 600 с ритач и бих казал че палят доста лесно. Да не би твоята да има някакъв проблем? Повечето случаи проблемите на моторите с ритач се крият в задкормилното устройство, особенно ако си новак. При ритача има "чалъм". Когато си взех сузукито 2 седмици го палих по половин час. Сега го паля от 3-4 ритане, когато е студен!
    Кольо Динев

Коментар

маи ще е по добре да си намеря двигател от друг без цилиндара и главата а тоя да ми остане за части дали може да стане двгател от доминатор да му се сложи моя цилиндър глажа и бутало ?

Коментар

Привет колега - сега ще ти кажа накратко за какво става въпрос: от твоя можеш да ползваш цилиндър и глава, но почти всичко останало се сменя. Цената на целия комплект за подмяна е около 600 лева, а за труд е поне още 100. Ако ти се дават 700 лева направо да те пратя при човека, който ще ти го направи!
        Honda XR600
        Kawasaki KLX650
        Honda XL600V Transalp
        +359 888 6З5 9З4

Коментар

Мерси за инфото но май няма да е този вариант по добре цял двигател да се вземе а тоя да седи за резерва. А по въпроса от доминатор двигател с моя цилиндър , глава и бутало дали ще стане може ли малко инфо ?

Коментар

Предполагам само, не съм сигурен. Ако хода на буталото е същия - би трябвало да стане.
            Honda XR600
            Kawasaki KLX650
            Honda XL600V Transalp
            +359 888 6З5 9З4

Коментар

Освен двигателя, трябва да смениш и почти цялата ел. инсталация. И по-голям акумулатор трябва, а няма място във филтърната кутия. И става с 20 кг по-тежък.
              В началото е зор паленето, но като му настроиш карбураторите и хванеш чалъма, гарантирано ще пали от първия път. Само не връщай смукача, докато не загрее добре, че има да риташ...

Коментар

Да, колегата Иван е много прав. Моя е така настроен, че често го паля с ритане. Просто ми доставя удоволствие (традиционалист..). Иначе на стартер пали също веднага. За инсталацията също е прав - проверих, подменя се 80%. Цената, която ти писах по-горе включвала и инсталацията.
                Honda XR600
                Kawasaki KLX650
                Honda XL600V Transalp
                +359 888 6З5 9З4

Коментар

според мен е по добре да не си създаваш излишни главоболия.Обърни внимание на карбураторите,регулирай клапаните и си настрой много добре декомпресора и ще пали като симсон

Коментар

Първоначално публикуван от roshliakG Преглед на мнение
                    според мен е по добре да не си създаваш излишни главоболия.Обърни внимание на карбураторите,регулирай клапаните и си настрой много добре декомпресора и ще пали като симсон
                    колегата е парав,като регулираш всичко пробвай да риташ с нагласяне на манивелата и като и свикнеш наистина пали,като simson дори да си смазан от умора тиа мотори имат тънкост при паленето не даваи излишни пари за глезотии

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X