Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за задна спирачка на XT600(3tb)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за задна спирачка на XT600(3tb)

Привет колеги!Днес реших да сменя накладките-започнах от задните.Свалям старите-раздвижвам(почиствам) буталцето и кво да видя-от гуменото му уплътнение(маншонче ли се казва?!) през една малка (противна) дупчица църка спирачна течност
    Някаква идея от къде да я купя тази гумичка -сигурно от ямаха на цариградско ама тайничко се надявам да я има и на друго място
    [B]VFR 800FI[/B] :wink: [B] AB(-)[/B]

До: Въпрос за задна спирачка на XT600(3tb)

Това гумено маншонче предпазва само от прах и мисля , че си имаше малки дупки. Ако са ти били износени много накладките , буталцето е излязло много и е започнало да изпуска. Другия вариант е , да са повредени уплътнителните пръстени на буталцето. Продават се ремонтни комплекти за спирачен апарат , в тях има всичко което ти трябва , потърси ги в иБей
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Май че си прав колега.Накладките бяха много зле(моя гешка).Прилагам и малко снимки.На първата се вижда че ми трябва номер 13,а може би и 12.Само И-бей ли е варянт-няма ли някъде по родните магазини?
      Прикачени файлове

Коментар

Това което го продават в иБей , включва всичко което се сменя по апарата и ще го получиш до 10 дни , а в Ямаха ако го нямат , ще го чакаш една година. Друг вариант е апарат втора употреба.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Гледам, че си от София. Ако знаеш къде е старият площад на Княжево, мисля, че се казва "на сред село"(ако гледаш по карти). Та на тоя площад има един сервиз. Като тръгнеш от сервиза по Вишеградска посока към бившият сервиз жигули има един склад на топливо срещу шлайф базата, та до тоя склад преди правеха всякакви спирачни апарати, шлайфаха ги, сменяха гумички и т.н. Гумички винаги намират, а като няма - правят. Лошото е, че не съм ходил от 2-3 години там и не съм сигурен работи ли.
          Някой, ако знае, нека сподели
          Последно редактирано от viki terzieva; 25-03-10, 17:37.

Коментар

Колега ,ако не намериш решение на проблема пиши аз имам един апарат който не ми трябва и мисля че ще ти свърши работа.

пп. Това май е стария мотор на shifta
            0878424143
            0887424150

Коментар

Складчето на Княжево го знам ама се притеснявам че гумичката (тая външната за прахта)е много специфична и няма да има същата.
              За сега съм ги поръчал в Ямаха(на цариградско)-комплект двете гумички на скромната цена 20лв.Обявиха ми 10 денаЛошото е че при тях нищо не идва навреме...

Да мотора е същия-бившата на Шифта(баджанаци сме)Оносно апарата-мерси ще го имам предвид.Ще ги зачакам 10 дни пък да видим...

Коментар

По Велик Ден стават чудеса-Ямаха(на Цариградско)ми доставиха частите за по-малко от седмицаВсичко монтирах и няма грижи-ако преценят модераторите да затворят(изтрият) темата
                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X