Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha YZF 400 - Ремонт

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha YZF 400 - Ремонт

Здравейте,
    все още съм начинаещ в този спорт и не съм на ясно с ремонтите на тези машини.Искам да пипитам някой,който е правил и знае колко г/д ще излезне ремонта на спукан картер и скъсана биела на Yamaha yzf 400 2002г.
    Моля ако съм сбъркал раздела,модераторите да я преместят

До: Yamaha YZF 400 - Ремонт

Пич, тоя мотор не ти трябва. Тая биела сигурно е повлякла и цилиндъра, за да счупи картера. Да не говорим за вала какЪв удар е поел. Мойто мнение - бягай далеко. Ако не се лъжа, му искат 1500 лв., а ако има такива поражения 2000лв. може да не ти стигнат - божа работа. Ти за тия пари ще намериш нещо по-читаво и по-ново. Това става за части или да имаш двигател донор. Аре поздрави
    Последно редактирано от viki terzieva; 11-03-10, 18:43. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от soska1 Преглед на мнение
      Пич, тоя мотор не ти трябва. Тая биела сигурно е повлякла и цилиндъра, за да счупи картера. Да не говорим за вала какЪв удар е поел. Мойто мнение - бягай далеко. Ако не се лъжа, му искат 1500 лв., а ако има такива поражения 2000лв. може да не ти стигнат - божа работа. Ти за тия пари ще намериш нещо по-читаво и по-ново. Това става за части или да имаш двигател донор. Аре поздрави
      Да, точно за тези пари го дават в мобилето и се замислих, но както викаш, може да е счупило доста работи по пътя си

Коментар

Колега, това си е почти за нов двигател. Не се знае какви са пораженията по цилиндъра и дори буталото. Според мен за парите, които ще дадеш за ремонт, ще можеш да си купиш мотор в доста по-добро състояние.Поздрави.

Коментар

Щом са ти казали че мотора е yzf 400 2002 още тогава са те излъгали такъв мотор тая година няма.И да знаеш много пари и много усилия и нерви ще ти коства.Според мен не си заслужава.
          0878424143
          0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
            Щом са ти казали че мотора е yzf 400 2002 още тогава са те излъгали такъв мотор тая година няма.И да знаеш много пари и много усилия и нерви ще ти коства.Според мен не си заслужава.
            Еми така пише в обявата,ако нямате нищо напротив да пусна линкчето..
            http://www.mobile.bg/51268321737586950
            Има и снимка на картера,където е спукан

Коментар

1 Ако това ти е първи мотор заеби... Има да се меташ с него (много силен, поне на мен ми е силен).
              2 Ремонта на доста по дребни неща излиза 500-700лв.
              Но ако си решил , че искаш кросова машина по-добре разрови в купува/продава има 1-н за 2800лв Добри е момчето!
              Успех.
              WR400-in-in-in...
              LZ1RAO

Коментар

Моторът е продаден така че няма ккво да го мъдрим,само незнам дали Tenata 92 е влязъл във филма или някой друг мазохист.
                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от anubis Преглед на мнение
                  1 Ако това ти е първи мотор заеби... Има да се меташ с него (много силен, поне на мен ми е силен).
                  2 Ремонта на доста по дребни неща излиза 500-700лв.
                  Но ако си решил , че искаш кросова машина по-добре разрови в купува/продава има 1-н за 2800лв Добри е момчето!
                  Успех.
                  1. Емм да това ми е първи (кросов) мотор и не искам да взимам нещо 125, защото ще ми омалее доста бързо (знам от опит) и ще трябва другият сезон отново да търся и да продавам и т.н.. търся нещо 250 4т. или 450 4т. знам,че са големи,но на това съм хвърлил мерака.. (извинете малко се отплеснах )
                  2.По принцип не искам да правя ремонти,но парите за сега са малко за това се зачудих дали да не го зема и когато събера още да го оправя,но уви..
                  3.Трябва ми нещо на изплащане до 3к и 500лв някаде.. но трудна работа.
                  Извинете още веднъж,малко се отплеснах

Edit: Jori,не съм взел аз мотора и по-добре,че са го откарали.Мерси за съдействието..
                  Може да заключите
                  Последно редактирано от tenata_92; 12-03-10, 11:32.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X