Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ямаха тт600е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за ямаха тт600е

Здравейте колеги, доста поразтърсих но не намерих това което ме интерисува, а положението е следното:
    Мотора е яамаха тт600е 96г. и от известно време пали по-трудно студен, запали поработи 2-3 сек. и изгасне, това два трипъти и тогава чак нормално. Подозирам, че са клапани, защото и шума се промени. Искам не само да ги регулирам, а и да ги шлайфам, гумички, с две думи профилактика. Ако някой е правил това по скоро на модела, да даде инфо как става горе долу етап по етап,зацепване и от сорта....Също така дали се сваля двигатела, че като гледам няма много място до рамата отгоре. Благодаря ви предварително
    Последно редактирано от DJIGATA86; 10-03-10, 13:11.

До: Въпрос за ямаха тт600е

Колега даваи смело не се чуди много хора са го правели. Една профилактика не е излишна все пак ангренаш,гумички.....и т.н това е нормално все пак мотор е.

пс; Мисля че сме се засичали по баира със теб ако не се бъркам

Коментар

Е колега то, че няма да се опре няма, ама ако някой все пак е правил процедурата на такъв модел информацията би била от полза мисля
      Май сме се засичали не само по баира Като му дойде времето ще правя и това с клапаните, като приключа ще пиша малко инфо

Коментар

Двигателя съм почти сигурен че не се сваля намери мануал за модела да не направиш някоя глупост успех.
        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X