Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на стикери!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изработка на стикери!

Колега,аз искам размера на лепенките,ако може изпрати ми фаила .Имам познат който се занимава с реклама и ще ми направи безплатно,пък аз ще те почерпя . имеил penioprimorsko@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от penioprimorsko Преглед на мнение
      Колега,аз искам размера на лепенките,ако може изпрати ми фаила .Имам познат който се занимава с реклама и ще ми направи безплатно,пък аз ще те почерпя . имеил penioprimorsko@abv.bg
      Ми работните файлове никога не бих ги пратил на когото и да било (Причините са ясни). Поздрави!
      WR400-in-in-in...
      LZ1RAO

Коментар

Бях длъжен да опитам.Ако имам нещо което би помогнало на феновете защо да не го споделя(това си е мое мнение)нищо лично.

Коментар

Колеги извинявам се незнам дали мястото на моя випрос е тук ,но искам да ви попитам от къде мога да си къпа лепенка за резервоара на Нонда Хр гледам на снимки че има една голяма лепенка на резервоара Хр и искам да си купа и евентуално ако знаете колко струва.

Коментар

Първоначално публикуван от penioprimorsko Преглед на мнение
            Бях длъжен да опитам.Ако имам нещо което би помогнало на феновете защо да не го споделя(това си е мое мнение)нищо лично.
            Винаги бих помогнал, но не и да разреша някой да почели пари на мой гръб.
            Идеята ми е съвсем друга а именно да си помагаме в направата на стикери. Аименно с информация! Защото някак не ме кефи да дам 150 кинта за некви стандартни стикери, а да мога да си принтвам такива
            Цените по горе съм ги дал защото такава оферта получих от печатницата за висккокачествено Авто фолио.
            Не за да печеля от поръчки.
            За да има база за сравнение ако някой реши да си принти. И естественно ак намери по-тънки да пише тук за да сме си полезни 1 на друг
            Поздрави на всички, които следят темата.
            WR400-in-in-in...
            LZ1RAO

Коментар

Каква печалба,просто искам да си направя стикери на мотора.А за мнениетоти за споделяне на полезни неща го подкрепям.

Коментар

Тръпна в очакване няма ли да видиме крайния резултат вече
                0878424143
                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X