Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конски сили на КТМ 520 SX

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Конски сили на КТМ 520 SX

Колеги някой можели да ми каже колко коня е КТМ 520SX
    :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

До: Конски сили на КТМ 520 SX

Първоначално публикуван от vladi4ki Преглед на мнение
    Колеги някой можели да ми каже колко коня е КТМ 520SX
    Зависи, но google казва 69hp.
    Последно редактирано от Пенко; 02-02-10, 20:58.
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
      Зависи, но google казва 69hp.
      Твърде хубаво за да е истина. Навсякъде където съм намирал информация за мощността варира от 50-52(53).

Това са резултати от Дино тест мерени на задната гума .Източника е или DirtBiker или DirtRider.

YZ250 = 43.7hp
      kx250 = 45 hp
      rm250 = 42 hp
      cr250 = 44 hp
      sx250 = 39 hp

cr500 = 63hp 6000rpm

400exc = 40hp
      wr400f= 43 hp
      KTM 520SX = 53hp
      YZ426f = 47.5hp
      yz125 = 33 hp
      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Здравей, не искам да споря с теб защото не съм компетентен в тази област. Имам приятел който кара кх250 и казва че е 50 конски сили.

Познавам също и един бивш колега на баща ми, който кара sx520 и ми каза че е 69 коня. Снощи потърсих малко из нета и гугъл каза че ктм сх520 е 54 коня, и след консултация с момчето си поправих поста на 69.

А дори съм чувал че ЦР500 е 90 конски сили....

Ако това е истина което колегата 4ef4o е написал значи е така, останалото са слухове

Иначе в гугъл написах ktm sx520 hp (or horse power)
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Зависи къде са измерени конските сили на гумата или на вала. Когато са измерени на гумата влиание оказват много фактори. Един затегнал лагер на главината и клеасала верига примерно и ето ти доста смъкнати показания. А и да не забравяме, че в скоростите се губи значителна част от мощността.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

какво значение има 53 или 69.....повече от достатъчни са за всичко, с изключение на някое безумно американско начинание по "хил клаймбинг" или супремото..
            A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Аз търся за Хусаберг след 2007-ма показания за мощност на моделита и защо не се пишат в рекламните брошури. Има много различни или два с един нямат прилика?
              Нали Берга е на КТМ, че за това питам.
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ами и аз мисля като 4ef4o , че горе доу там е някаде истината . И винаги съм се чудил на хора който почнат да си пишат колкото си конски сили искат като тръгнат да продават мотора си . Така съм се натъквал на Ямаха като моита 69 к.с. и ЦРФ 72 к.с. , доста некоректно . Даже веднъж направих забелжка на един колега от форума за погрешно дадените данни и ме санкционираха с наказание .
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Че са достатъчни си абсолютно прав колегано просто ми беше интересно колко са за да мога да си обясня поведението му спрямо ямахите които съм карал досега-WR400 & YZ400
                  :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Ако мотора е бил подготвен за състезания , е около 70кс. , иначе е 54кс. При КТМ 690 има вариант за 86кс.
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

70кс. или 86кс. Мислиш ли че е възможно.Аз не мисля, но все пак всеки си има мнение.Само да не го изкарате "вдига 300км/ч харчи 2л."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X