Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямаха TTR 250 - подобрения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ямаха TTR 250 - подобрения

Колеги, купих си ттр 250 и искам да му сложа спортен ауспух. Какъв ще ми препоръчате ? В момента е с оригиналния и е много тих. Друго си е като реве здраво БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!! ако някои продава и мисли че ще стане да пиши
    Последно редактирано от ttr4o; 28-12-09, 17:37.

До: ямаха ттр 250

Всеки спортен ауспух ще му се отрази добре, стига да ти пасне на размер и захващане.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Ямаха ттр 250

Ето ти една идея: ако наистина си решил да те намразят съседите можеш да преработиш оригиналния. По мое мнение ще ти излезе доста по-евтино да отпушиш малко твоя, отколкото да сменяш генерацията. Гъзария си е един Акрапчо, но сме в криза все пак .
      Honda XR600
      Kawasaki KLX650
      Honda XL600V Transalp
      +359 888 6З5 9З4

Коментар

До: Ямаха TTR 250

Намерих си ауспух втора ръка, ама ми изглежда добър пък и не е скъп. Да го взимам ли? Ето и снимки
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от boiko73; 02-01-10, 20:56. Причина: Правопис

Коментар

Щом ти харесва,и цената те устройва не виждам причина да не го вземеш! Един приятел имаше същия "проблем" като твоя(пак с ТТР 250),много бил тих.Само че намери ауспух от YZF ,който пасна на задната скоба на рамата ,а отпред много лесно му го преработих и "заспа"! Така че действай,и пусни снимки да видим какви си ги сътворил.

Коментар

Мен точно това ме притеснява, на тоя му е много назад захвщането и няма да стане ама се надявам, че ще успея да го преправЯ, дали ще извади глас
            Последно редактирано от Тануцо; 10-01-10, 21:06.

Коментар

До: Ямаха TTR 250 - подобрения

..пробвай и то ще си каже , но уморява на дълъг път !

Коментар

Първоначално публикуван от ttr4o Преглед на мнение
                Мен точно това ме притеснява, на тоя му е много назад захвщането и няма да стане ама се надявам, че ще успея да го преправа, дали ще извади глас
                На моя съм поставил Йошимура от 450 куб. Отворен вади много здрав саунд. В динамиката също се усеща подобрение.
                Абе поне на глас го докарва. Лае, но не хапе.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ето ти тема за отворените гърнета така както гледам явно не е само да го сложиш и да се наслаждаваш на саунда : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E3%FA%F0%ED%E5

В темата става въпрос за права тръба но напрактика спортното гарне си е точно такова. Успех и чакаме снимки да видим как изглежда моторчето след "тунинга"
                  Не е важен външният вид, а сърцето. На капака на моето пише :[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Колега намерих ауспух от уз 450 дали ще стане

Коментар

Сега,някои ще кажат пак,че няма значение,но аз пак да си кажа.Нали знаеш,че като го отпушиш,трябва да настройваш карбуратора,защото ще ти се обедни сместа и няма да работи и върви както трябва.Има теми изчети ги.

Коментар

Ззначи ако съм ви разбрал правилно да взема ауспуха от уз-то и като го сложа да го закарам на човек, който разбира да направи настройките по карбуратора
                        Последно редактирано от boiko73; 29-01-10, 14:06.

Коментар

и нов жигльор се слага.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                            и нов жигльор се слага.
                            Не е задалжително , ако тръгне мотора добре него пипай.
                            0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                              Не е задалжително , ако тръгне мотора добре него пипай.
                              На моя е от вр 450 и се наложи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X