Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с токовете на yamaha serow225

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с токовете на yamaha serow225

привет от новобранката на всички.след кратка профилактййка на xt то запалих мотора без акомулатор,работи си без проблем.на др ден си го запалих със сложен акомулатор.всичко беше идеално. и след това няма паленел а иинсталацията е оле оле миш маш.който е бърникал стопени кабели бол.когато му е кеф тогава си пали хт то.та установих няма искра.бушона смених.коя е следващата стъпка която трябва да напрява.за да пусна нови кабели по инсталациятя.трябва да гадая тенкс на всички за отделеното време.очаквам вашите съвети.
    Последно редактирано от nikolov69; 23-12-09, 19:21.

До: проблем с тоци yamaha serow225

Първоначално публикуван от nikolov69 Преглед на мнение
    привет от новобранката на всички.след кратка профилактййка на хт то запалих мотора без акомулатор-работи си без проблем.на др ден си го запалих с сложен аком...... -всичко-6 - и след това няма палене- а иинсталацията е оле оле-ми6 ма6-който е барникал.стопени кабели бол.когато му е кеф тогава си пали хт то.та установих няма искра.бушона смених.коя е следващата стъпка която трябва да напрява.за да пусна нови кабели по инсталациятя-трябва да гадая тенкс на всички за отделеното време.очаквам вашите съвети.
    Николов, адаш...

Това е пръв и последен твой пост, който ще бъде допуснат.
    Занапред ще трябва значително да подобриш правописа си, ако искаш да продължиш да пишеш в този форум!
    А за всякакви буквено-цифрени комбинации напълно забрави!
    Това е неуважение, първо към останалите участници във форума, второ и към самия теб!

Междувременно до като преосмисляш участието си тук, погледни и това - http://6lyokavitza.org/

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от nikolov69 Преглед на мнение
      привет от новобранката на всички.след кратка профилактййка на хт то запалих мотора без акомулатор-работи си без проблем.на др ден си го запалих с сложен аком...... -всичко-6 - и след това няма палене- а иинсталацията е оле оле-ми6 ма6-който е барникал.стопени кабели бол.когато му е кеф тогава си пали хт то.та установих няма искра.бушона смених.коя е следващата стъпка която трябва да напрява.за да пусна нови кабели по инсталациятя-трябва да гадая тенкс на всички за отделеното време.очаквам вашите съвети.
      Имам ел.схемата на диск,но в момента не е у мен,ако мислиш,че ще ти е от полза мога да ти я изпратя,но след празниците.
      Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Не искам да съм лош пророк , ама стандартния проблем на тази моторетка е звездата. Дано да не е тя. При всяко положение тръгни от нея. За ориентация - ако пали студен и като сгрее спира - 90% е звезда.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X