Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам алтернатор за HONDA CRF450R /Отпада/

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Продавам алтернатор за HONDA CRF450R /Отпада/

    Продавам чисто нов алтернатор за Хонда CRF450R, Купен от Щатите.
    Бях го купил за мен но се оказа съсвсем друг проблем и не съм го ползвал. Цената му в USA от Хонда е $368 плюс $35 за доставка така, че искам $400. В България е около 440 евро.Забравих да напиша, че е пълен комплект.

  • #2
    Chinela..В началото на месеца ти водях поста и се помъчих да ти намеря от Германия в Ебей алтернатор ,но нямаше..

    какъв се оказа проблема...информативно да се знае..явно си имал съмнения в алтернатора...някой мастор ли ти каза ,че е от алтернатора и какво се оказа накрая?

    Коментар


    • #3
      Дълго е за разказване, но ето кратко описание на случая.
      След като отворихме алтернатора се оказа, че не е като на другите CRFи а съвсем различен бяха паднали 2 от магнитите на РОТОРА като единият беше счупен. Така сложихме другия и парче от този но пак не тръгна и по съвет от човек във форума си поръчах за CRF450R моя е CRF450F каза ми че ще подобри работата на двигателя но за съжаление не става не пасва на моя капак. А отгоре навсичко се оказа, че работи старият и то перфектно. Изгоряла ми е електрониката която се намира пода капака с номера отпред или под фара ако има такъв мотора. При ЕДИ я замериха и ми казаха, че е наред но мотора пак не палеше и след това БЛАГОДАРЕНИЕ на СЪБИН един майстор ми намери проблема сложи друга електроника и мотора пали от всеки път. За съжаление тази електроника ми е много скъпа а и аз се поохарчих по майстори и за този алтернатор също и сега ще чакам да си намеря нова. Това е общо взето без подробностите. Тези по новите модели малко хора могат да ги правят.

      Коментар


      • #4
        Казах ли ти че ще ти оправи мотора! Карай със здраве!!!

        Коментар


        • #5
          Благодаря ти СЪБИНЕ още веднъж. Наистина взима скъпо но си заслужава всяка стотинка. Аз мотора още не съм го пробвал а и няма да е скоро защото ще си търся електроника но се надявам наистина да е проверил и оправил всичко необходимо по проблема. Сега си мисля дали когато са паднали магнитите не е дало нещо на късо и оттам да е изгоряла електрониката.

          Коментар


          • #6
            Еми така е, тези дето знаят много искат много(за българските стандарти) То и аз не взиимам евтино, ама нямам време в момента а и в близост до сервиза ми стана пожар и в сервиза ми е като на бойното поле в момента
            Не мисля. Електрониката по скоро може да изгори от късо от изходната и страна, т.е. към бубината и свеща. Най често обаче при проблеми с нов мотор се е повредила от удар. На някой ямахи седи от страни на кормилото и при смазани ограничители десният кол я смачква. Колко ти струва този електронен блок? За Honda XR беше много евтин - 180лв ако не се лъжа.... проверих я в щатите и там е около 380лв (с една букса).

            Не че ги разбирам много тези неща, но провери си всичко дали ти е оригинално - бубина, свещ. Да не се окаже че нещо я е товарило много. Също огледай много внимателно кабелите ориващи от електрониката към бубината. Ако има кабел който е с бубунки вътре е изолацията, вероятно е прекъснат.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X