Ако някой колега е сменял касета на съединител на Ямаха yzf250 2004 и от старата е останала здрава ламарината където държи пружините моля се обади. защото моята точно там се счупи. Носих я на майстори "стругар фрезист" разнитиха я, но немогат да направят същата ламарина защото нямат подходящ метал. номерат ми е 0878850500 Валери. Давам солидна почерпка плюс заплащане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
YZ 250F проблем с касетата
Свий
X
-
До: YZ 250F проблем с касетата
Сега проверих в един саит, и излиза че е същата като на 2003г.Първоначално публикуван от KOKIMOTO Преглед на мнениеКолега ако знаеш дали става от 2003година ми пиши ако те интересува скайп K20ILIEV или 0888153042.................
Коментар
-
А ти пич до кога мислиш ще изкараш с тоя втори профил ? Или нещо остана неясно при банването на първия ?Първоначално публикуван от KOKIMOTO Преглед на мнениеКолега ако знаеш дали става от 2003година ми пиши ако те интересува скайп K20ILIEV или 0888153042Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Добре какъв проблем има да помогна на чвека.Така като гледам тука има много хора които неса ТП а продават.Просто имам някои части за продаване и изобщо неискам да правя бизнес от тази работа,ако това си мислите че целя жестоко сте се объркали.Просто гледам да помогна на хората, нищо повече, несмятам че това е проблем.Нали затова е създаден този форум или пак нещо несам разбрал???Последно редактирано от KOKIMOTO; 01-12-09, 20:24.
Коментар
-
аз направих такава ламарина.... стуваше ми много средства и усилиЯа но за сега друг вариант нЯма....
година и половина карам с нея за сега нЯма никакви проблеми.....
Последно редактирано от Жоро Донечки; 08-12-09, 14:08.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар