Ако някой колега е сменял касета на съединител на Ямаха yzf250 2004 и от старата е останала здрава ламарината където държи пружините моля се обади. защото моята точно там се счупи. Носих я на майстори "стругар фрезист" разнитиха я, но немогат да направят същата ламарина защото нямат подходящ метал. номерат ми е 0878850500 Валери. Давам солидна почерпка плюс заплащане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
YZ 250F проблем с касетата
Свий
X
-
До: YZ 250F проблем с касетата
Първоначално публикуван от KOKIMOTO Преглед на мнениеКолега ако знаеш дали става от 2003година ми пиши ако те интересува скайп K20ILIEV или 0888153042.................
Коментар
-
Първоначално публикуван от KOKIMOTO Преглед на мнениеКолега ако знаеш дали става от 2003година ми пиши ако те интересува скайп K20ILIEV или 0888153042Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Добре какъв проблем има да помогна на чвека.Така като гледам тука има много хора които неса ТП а продават.Просто имам някои части за продаване и изобщо неискам да правя бизнес от тази работа,ако това си мислите че целя жестоко сте се объркали.Просто гледам да помогна на хората, нищо повече, несмятам че това е проблем.Нали затова е създаден този форум или пак нещо несам разбрал???Последно редактирано от KOKIMOTO; 01-12-09, 19:24.
Коментар
-
аз направих такава ламарина.... стуваше ми много средства и усилиЯа но за сега друг вариант нЯма....година и половина карам с нея за сега нЯма никакви проблеми.....
Последно редактирано от Жоро Донечки; 08-12-09, 13:08.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар