Здравейте колеги! Въпроса ми е следния-дали е вярно твърдението че на Хонда црф,Ямаха Вр и др... Маслото трябва да се сменя на 5 мото-часа??? Може би има такава тема , но аз не открих нищо по този въпрос. Моля ако модераторите преценят темата за ненужна да я изтрият.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на маслото на съвременно 4т
Свий
X
-
До: Смяна на маслото
Колега всичко е относително!Може да го смениш и на 5 часа, а може и 1000 км, всичко зависи от това дали си обичаш машинката или не ти дреме толкова за неяАз карам КТМ LC4 и му слагам само пълна синтетика на Мотул 300 V Factory Line 15W50 /около 36 лв е литъра/ и го сменям един път на сезон, като минавам 1000-1500 км!Ако ще се състезаваш и прочие е препоръчително да го сменяваш на около 5-10 часа, но ако си караш на разходки, тогава смяната на маслото се отлага във времето
Дано съм ти бил полезен
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
-
Първоначално публикуван от Eraser Преглед на мнениена Хонда црф,Ямаха Вр и др... Маслото трябва да се сменя на 5 мото-часа???
Коментар
-
Първоначално публикуван от Eraser Преглед на мнениеЗдравейте колеги! Въпроса ми е следния-дали е вярно твърдението че на Хонда црф,Ямаха Вр и др... Маслото трябва да се сменя на 5 мото-часа??? Може би има такава тема , но аз не открих нищо по този въпрос. Моля ако модераторите преценят темата за ненужна да я изтрият.[SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО
Коментар
-
До: Смяна на маслото на съвременно 4т
5 моточаса, но при максимално натоварване, което се съмнявам някой да достига от това което вижам повечето ги сменят на 500км или 4 резервоара конкретно за CRF R и X (явно на Х е малко по рядко, но всеки сам си преценява) модели.Не е важен външният вид, а сърцето. На капака на моето пише :[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар