Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на маслото на съвременно 4т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на маслото на съвременно 4т

Здравейте колеги! Въпроса ми е следния-дали е вярно твърдението че на Хонда црф,Ямаха Вр и др... Маслото трябва да се сменя на 5 мото-часа??? Може би има такава тема , но аз не открих нищо по този въпрос. Моля ако модераторите преценят темата за ненужна да я изтрият.

До: Смяна на маслото

Колега всичко е относително!Може да го смениш и на 5 часа, а може и 1000 км, всичко зависи от това дали си обичаш машинката или не ти дреме толкова за неяАз карам КТМ LC4 и му слагам само пълна синтетика на Мотул 300 V Factory Line 15W50 /около 36 лв е литъра/ и го сменям един път на сезон, като минавам 1000-1500 км!Ако ще се състезаваш и прочие е препоръчително да го сменяваш на около 5-10 часа, но ако си караш на разходки, тогава смяната на маслото се отлага във времето Дано съм ти бил полезен
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Eraser Преглед на мнение
      на Хонда црф,Ямаха Вр и др... Маслото трябва да се сменя на 5 мото-часа???
      По мануал е 10 моточаса. Ако го спазваш няма да имаш никакви проблеми с двигатела.

Коментар

Първоначално публикуван от Eraser Преглед на мнение
        Здравейте колеги! Въпроса ми е следния-дали е вярно твърдението че на Хонда црф,Ямаха Вр и др... Маслото трябва да се сменя на 5 мото-часа??? Може би има такава тема , но аз не открих нищо по този въпрос. Моля ако модераторите преценят темата за ненужна да я изтрият.
        Или на 7 резервуара бензин.
        [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
        ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

До: Смяна на маслото на съвременно 4т

5 моточаса, но при максимално натоварване, което се съмнявам някой да достига от това което вижам повечето ги сменят на 500км или 4 резервоара конкретно за CRF R и X (явно на Х е малко по рядко, но всеки сам си преценява) модели.
          Не е важен външният вид, а сърцето. На капака на моето пише :[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Аз моя ЦРФ го карам с :Motul 300V 10W40 двойна синтетика.Сменям го на 7 резервоара.

Коментар

Моето конче го яздя с "Мидланд" 15w50 пълна синтетика и съм много доволен.Сменям го на всеки 5-6 резервуара а и филтрите задължително.
              0878424143
              0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X