Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за сегменти на Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за сегменти на Доминатор

Тъй като мотора започна да ми похапва масло мисля че е време да му сменя сегментите. Вече е на 50000 и предполагам че само с гумички няма да мине. Въпроса е какъв размер сегменти да поръчам нормални или първи ремонт?

До: Въпрос за сегменти на доминатор

Първоначално публикуван от raico Преглед на мнение
    Тъй като мотора започна да ми похапва масло мисля че е време да му сменя сегментите. Вече е на 50000 и предполагам че само с гумички няма да мине. Въпроса е какъв размер сегменти да поръчам нормални или първи ремонт?
    Само като отвориш и премериш ще намериш отговор на този въпрос.
    Може и 2-и ремонт да е, а може и да не е.
    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Май това е начина, но бих искал и частите да са при мен.

Коментар

за какъв мотор става въпрос между другото сегментите нямат ремонт -дали ще е А-В- С бутало няма разлика в сегментите

Коментар

Искам само да напомня,че буталото на Доминатор е 100.0мм,а ремонтите са през 0.25мм.Успех.

Коментар

Само не се хвърляй веднага в Бултрако! Аз скоро сменявах сегменти и гумички и имам "свежи" цени на аналози. Гумичките там са по 16 лева бройката, аз ги намерих на 2.70, Сегментите от 82 ги намерих на 67 .... изобщо реши какво ще купуваш и ще ти дам идея.
            Honda XR600
            Kawasaki KLX650
            Honda XL600V Transalp
            +359 888 6З5 9З4

Коментар

Жоре мотора е Хонда Доминатор виж заглавието.

dmihailov за цените добре но сигурен ли си че тези аналози ще издържат като тези от Бултрако? Само питам без да опонирам.

Коментар

Вчера купих комплект сегменти за Доминатор от Бултрако и струваха 104лв.
                Доброто в случая е, че ги имат в наличност и първи и втори ремонт.

Коментар

dmihailov за цените добре но сигурен ли си че тези аналози ще издържат като тези от Бултрако? Само питам без да опонирам.
                  Знам едно - извадиха ми оригиналния номер от Хонда и по този номер ги намерих в Евро07 (за Хонда Акорд май бяха) - при един и същ каталожен номер не би трябвало да има разлика, нали?
                  Honda XR600
                  Kawasaki KLX650
                  Honda XL600V Transalp
                  +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
                    Знам едно - извадиха ми оригиналния номер от Хонда и по този номер ги намерих в Евро07 (за Хонда Акорд май бяха) - при един и същ каталожен номер не би трябвало да има разлика, нали?
                    И колко кубика е този Акорд?
                    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                      И колко кубика е този Акорд?
                      Идея нямам, но подозирам че не уточних - говоря за гумичките на клапаните.
                      За да не съм голословен - прилагам каталожния номер тук, а който иска, може да направи справка в двата магазина: 12209-MB9-003
                      В Бултрако ми искаха по 16 лева за бройка, а в еврото - по 2.70
                      Последно редактирано от dmihailov; 26-11-09, 20:37.
                      Honda XR600
                      Kawasaki KLX650
                      Honda XL600V Transalp
                      +359 888 6З5 9З4

Коментар

Идея нямам, но подозирам че не уточних - говоря за гумичките на клапаните.
                        За да не съм голословен - прилагам каталожния номер тук, а който иска, може да направи справка в двата магазина: 12209-MB9-003
                        В Бултрако ми искаха по 16 лева за бройка, а в еврото - по 2.70
                        Едно време така се уредих за ДР-а,с аналогови от Мазда мисля бяха.То тогава(1999 г) се чакаше с месеци за консумативи.А тез дето сложих излязоха и стока.

Коментар

Веднъж реших да мина по-тънко и пазарувах от ''Евро07'',след като ми го препоръчаха,е излезна ми много по скъпо и време си загубих и т.н.... Не бих повторил тази грешка!
                          Споделям мое лично мнение,не се влияйте,сами си преценете!
                          Последно редактирано от viki terzieva; 05-01-10, 10:15.
                          [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

До: Въпрос за сегменти на Доминатор

Колеги,нали знаете,че доминатора е с въздушно охлаждане и работи при по висока температура от автомобилите ,които са с водно.Еми сетете се какво се случва с гумички от автомобил при 130/150 градуса.А за колегата,само със сегменти няма да се разминеш,със сигурност.

Коментар

До: Въпрос за сегменти на Доминатор

Ясно подсещаш ме за бутало. Но това ще се разбере като го разглобя и направя замерване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X