Тъй като мотора започна да ми похапва масло мисля че е време да му сменя сегментите. Вече е на 50000 и предполагам че само с гумички няма да мине. Въпроса е какъв размер сегменти да поръчам нормални или първи ремонт?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за сегменти на Доминатор
Свий
X
-
До: Въпрос за сегменти на доминатор
Първоначално публикуван от raico Преглед на мнениеТъй като мотора започна да ми похапва масло мисля че е време да му сменя сегментите. Вече е на 50000 и предполагам че само с гумички няма да мине. Въпроса е какъв размер сегменти да поръчам нормални или първи ремонт?
Може и 2-и ремонт да е, а може и да не е.[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
-
Първоначално публикуван от raico Преглед на мнениеТъй като мотора започна да ми похапва масло мисля че е време да му сменя сегментите. Вече е на 50000 и предполагам че само с гумички няма да мине. Въпроса е какъв размер сегменти да поръчам нормални или първи ремонт?
Коментар
-
Само не се хвърляй веднага в Бултрако! Аз скоро сменявах сегменти и гумички и имам "свежи" цени на аналози. Гумичките там са по 16 лева бройката, аз ги намерих на 2.70, Сегментите от 82 ги намерих на 67 .... изобщо реши какво ще купуваш и ще ти дам идея.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Първоначално публикуван от raico Преглед на мнениеdmihailov за цените добре но сигурен ли си че тези аналози ще издържат като тези от Бултрако? Само питам без да опонирам.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнениеЗнам едно - извадиха ми оригиналния номер от Хонда и по този номер ги намерих в Евро07 (за Хонда Акорд май бяха) - при един и същ каталожен номер не би трябвало да има разлика, нали?[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнениеИ колко кубика е този Акорд?
За да не съм голословен - прилагам каталожния номер тук, а който иска, може да направи справка в двата магазина: 12209-MB9-003
В Бултрако ми искаха по 16 лева за бройка, а в еврото - по 2.70Последно редактирано от dmihailov; 26-11-09, 20:37.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнениеИдея нямам, но подозирам че не уточних - говоря за гумичките на клапаните.
За да не съм голословен - прилагам каталожния номер тук, а който иска, може да направи справка в двата магазина: 12209-MB9-003
В Бултрако ми искаха по 16 лева за бройка, а в еврото - по 2.70
Коментар
-
Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнениеЗнам едно - извадиха ми оригиналния номер от Хонда и по този номер ги намерих в Евро07 (за Хонда Акорд май бяха) - при един и същ каталожен номер не би трябвало да има разлика, нали?
Споделям мое лично мнение,не се влияйте,сами си преценете!Последно редактирано от viki terzieva; 05-01-10, 10:15.[CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]
Коментар
-
До: Въпрос за сегменти на Доминатор
Колеги,нали знаете,че доминатора е с въздушно охлаждане и работи при по висока температура от автомобилите ,които са с водно.Еми сетете се какво се случва с гумички от автомобил при 130/150 градуса.А за колегата,само със сегменти няма да се разминеш,със сигурност.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар