Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгасна ми мотора.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изгасна ми мотора.

Здравеите,поздрави за хубавия форум
    проблема ми е следния:
    Както си карах на задна гума и моторо ми прекъсна, после на 4 и 5 скорост пак спрях и го изфорсирах на свободна така 2 пъти и изгасна каточели се задави и това беше финала и няма палене.
    пробвах с дарпане но пак нищо не стана тоест неможа да запали.
    Като се прибрах погледнах дали някои кабел не се е откачил но на прав поглед всичко е ок.
    Проверих дали хварля искра от свеща но няма.
    Интересува може ли някои да ми каже от какво може да е вазникнал проблема благодаря предварително!

До: Изгасна ми мотора.

Сложи друга свещ като за начало и лула !
    Бубината смени ако пак неще пробваи комутатора .Намери от друг мотор и виж дали ще заработи .
    И вече ако няма нищо си провери диодите на блокировките нещо ,което на моя мотор неможах да разбера половин година от какво недава ток ,а то 1 диод беше изгорял
    Дано да съм помогнал

Коментар

С какво е акумулатор, електронно или магнет.
      [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Привет, с електронно е!

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
        Сложи друга свещ като за начало и лула !
        Бубината смени ако пак неще пробваи комутатора .Намери от друг мотор и виж дали ще заработи .
        И вече ако няма нищо си провери диодите на блокировките нещо ,което на моя мотор неможах да разбера половин година от какво недава ток ,а то 1 диод беше изгорял
        Дано да съм помогнал
        Ще проверя всички неща, но къде се намират диодите, че съм много зле с техническата част.
        Последно редактирано от Chinela; 24-11-09, 07:21.

Коментар

Ами незнам колега на моя мотор (кавазаки клр 600 цц ) са под резервара

Коментар

Да щеше да бъде добре ако поне беше казъл какъв е мотора (марка, модел).
            Не е важен външният вид, а сърцето. На капака на моето пише :[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X