Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скоростите на ТТР 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скоростите на ТТР 600

Здравейте,искам да кажа че неуспях с търсачката.
    Така:проблемът ми е следния:Когато вкюча на 2ра скорост неще да зацепи както трябва,все едно неможе да вкючи опитва се да вирви едвам едвам и понякога остава на 2ра!Останалите скорости си работят коректно!
    То е ясно че ще трябва да се разцепи двигателя и тогава да се види какво му е точно,просто исках да се допитам и до вас!!!
    Моля,ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да пише!Благодаря!

До: Проблем със скоростите на ТТР 600

здравей,колега.имам от месец същия мотор като твоя.преди да го взема доста се порових в форума и открих информация доста за ямахите и по точно за този TTR,някъде пишеше ,че слабото им място били скоростите.когато го пробвах мотора ,изпробвах скоростите,всички си вкарваха както си трябва.след смяната на маслото/май старото отдавна не беше сменяно/скоростите влизат още по-лесно,може би само свободната по-трудно я намирам.разрови се ,дано проблема ти не е сериозен .маслото сменял ли си скоро? да те питам за задните накладки дали си сменял,от кой сайт си ги поръчал ако си и марка да ми препоръчаш/или номер на накладките/защото днес ходих и за модела излизат различни от тези ,които ми трябват на мен.няма много мото магазини наоколо.поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от SuperMoto Преглед на мнение
      Здравейте,искам да кажа че неуспях с търсачката.
      Така:проблемът ми е следния:Когато вкюча на 2ра скорост неще да зацепи както трябва,все едно неможе да вкючи опитва се да вирви едвам едвам и понякога остава на 2ра!Останалите скорости си работят коректно!
      То е ясно че ще трябва да се разцепи двигателя и тогава да се види какво му е точно,просто исках да се допитам и до вас!!!
      Моля,ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да пише!Благодаря!
      Какво ще рече опитва се да върви едвам едвам,все едно ти приплъзва съеденителя ли?Имал съм подобен проблем с друг мотор не с Ямаха и проблема беше спукана зъбчатка и превърта в оста.Тя се набива с топла набивка и като се спука зъбното колело и започва да превърта в оста ако е така може да иска една зъбчатка само.Но без цепене не става
      0888 074 049

Коментар

Ами да все едно приплъзва съединителя!Аз днес ще започвам да разглобявам лека полека!
        А на въпроса за накладките на другия колега:купих си накладки FERODO за 39лв. номерът им е:FDB2005P
        Последно редактирано от SuperMoto; 12-11-09, 12:06.

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
          Какво ще рече опитва се да върви едвам едвам,все едно ти приплъзва съеденителя ли?Имал съм подобен проблем с друг мотор не с Ямаха и проблема беше спукана зъбчатка и превърта в оста.Тя се набива с топла набивка и като се спука зъбното колело и започва да превърта в оста ако е така може да иска една зъбчатка само.Но без цепене не става
          Точно това зъбно дет е набито е за 2 скорост.Като го разглоби колегата може да звънне,да помагаме с частите.

Коментар

Значи разглобих мотора.Проблемът е следния,кобилицата е износена и не може да избута колелетата на 2ра.От там са износени е колелетата не зъбите,ами странично кадето се закопчават едно в друго!Имам нужда от двете зъбчатки за 2ра и от кобилицата L.Това е,ако някой може да помогне да пише.Аз утре ще ходя до YAMAHA да видя колко струват и ако не са много скъпи ще си ги поръчам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X