Обява

Свий
Няма добавени обяви.

XL600 - Инфо и помощ за ремонт на двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• XL600 - Инфо и помощ за ремонт на двигател

Здравейте,
    Не открих нищо с търсачката и за това пускам темата. Наскоро разглобих невинното създание с идеята да му сменя гумичките на клапаните. Леко се увлякох обаче и разглобих всичко - глава, цилиндър, бутало..и до там. Единственното, което успях сам да видя е че ключа на сегментите е почти 2мм. Хонинг изобщо не видях. Не мога да разбера и дали буталото е стандарт, или е ремонтно, има ли нужда от смяна и т.н. Молбата ми е - някой с желание и нужните микрометри, вътромери и всичките вълшебства + нужните знания да удари едно рамо. Живея в София. Не ми е проблем да хвърля всичко свалено в един кашон в багажника на колата и да го занеса на място. Ако няма такъв - ще търся сервиз, но ми се ще да се оправя само с помоща на някой съфорумец - все пак сме в криза !
    Honda XR600
    Kawasaki KLX650
    Honda XL600V Transalp
    +359 888 6З5 9З4

До: XL600 - Инфо и помощ за ремонт на двигател

Има 1 колега който отвори сервиз преди 2-3 седмици виж той може да ти помогне ( Жоро Нешев)

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
      ...ако няма такъв - ще търся сервиз..
      Човека е отворил СЕРВИЗ, не "клуб взаймопомощ" - с това ще си вади хляба! Аз също имам участие в сервиз за коли - чисто физическо (и финансово). Знам какво е да ти се натресе някой за услуга. Няма нищо общо с това аз да предложа на някого - "ела да ти помогна".
      Honda XR600
      Kawasaki KLX650
      Honda XL600V Transalp
      +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
        Човека е отворил СЕРВИЗ, не "клуб взаймопомощ" - с това ще си вади хляба! Аз също имам участие в сервиз за коли - чисто физическо (и финансово). Знам какво е да ти се натресе някой за услуга. Няма нищо общо с това аз да предложа на някого - "ела да ти помогна".

Не си разбрал съвсем идеята. С удоволствие ще помогна на колегата с каквото мога. Написал съм в темата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67435 . Ако желае да си свърши работа сам , мога да давам акъл - безплатно засега. При положение , че не троши инструменти и не иска консумативи , няма да му искам нищо. Може естествено и да пожелае да ме употребява и като сервиз.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Чудесно, Жоро - внимателно разучих адреса и "трак"-а до там !
          Само ме ориентирай как си с времето - кога си на работа, кога в сервизо-гаража? До края на тази седмица така или иначе няма да мога да дойда до теб, но се надявам другата да се запознаем на живо.

п.п. Мога ли да ти досаждам с лаишки въпроси на мобилния от подписа?
          Honda XR600
          Kawasaki KLX650
          Honda XL600V Transalp
          +359 888 6З5 9З4

Коментар

Ще ида до службата в понеделник...... през останалото време съм тук и бачкам квото дал господ. А на тел. и скайп "досаждай" на воля. Той за това е там.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Финал! Днес бях на гости на колегата Жоро Нешев. Мога да кажа само, че ако имаше повече Хора като него .... каквото и да кажа - все ми се струва малко. Вече нямам какво да добавя по темата - всичко е "6".
              Благодаря, Жоро, дано ми се отдаде възможност да ти се реванширам някога (а обещаното не се губи).
              Honda XR600
              Kawasaki KLX650
              Honda XL600V Transalp
              +359 888 6З5 9З4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X