Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за ел инсталация на КТМ 400ЕХС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за ел инсталация на КТМ 400ЕХС

Колеги помагаите които може и знае!!!
    От няколко дни съм собственик на нова за мен маторетка!!
    Еии ,гламав народ има по тоя свят бреиии!!Да земат да орезелят хубавия мотор да го правят на кросов??? Орязали де що има кабел,стоиката за акумолатора джаснали,фара махнали сложили ,кора за номер .Абе като ви трябва кросак,защо кепаазите направеното??? Та тъи де,два три дни си играя да му оправя инсталацията,добре че му оставили стартерното реле че поне него да не търся!!Докарах го до някакво дередже ,нова стоика за акумулатора ,то пък се оказа че моя е по голям едвам го събрах,измислих комбиниран бутон за палене и гасене стана ок.
    Проблема мие че са клъцнати жиците до релето за зареждане.Има няколко бяло жълти кабела събрани фабрично в едно и два също жълти ,от събраните излиза някакъв мижав ток около 2 волта .как ще го измислям да зарежда акумулатора ??? Проблем!!! Чакъм съвети и акъли.Абе знам аз как щее наи -лесно ами няма друг такъв и да ги сложа един до друг и гледаи кое на къдее,,

Аидеее прекръстих го от КТМ на КТК амчи то от толкуз доработкки???
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

До: Помощ за ел инсталация на КТМ 400ЕХС

Здрасти колега имам доста подробен менуал. Вътре има и схема на инсталацията.Има и обяснение как да се проверят всички елементи по инсталацията и техните напрежения и стойностти. Ако искаш дай имейл да ти го пратя.
    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Най лесно и евтино ще ти излезе като се обадиш в КТМ може да си поръчаш само кабелите и си ги напасваш по куплунзите .Ако кажеш коя година е (първата цифра под лоста на скоростите)ще ти ги изкарам със каталожните номера.

Коментар

Еврика!!!!! Първо благодаря на всички отзовали се за помощ!!!!
        Но наи вече на Тъпотопарче-Борис Кърчев да е жив и здрав за това че ми предостави книгата каталог за модела.Ами тъи които си купува от магазин, има всичко!!
        А пък тати като няма пари и сам си прави децата !!!
        Та сега не вар като има схема!!!
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X