Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вата за 4т спортен ауспух.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вата за 4т спортен ауспух.

здравейте колеги. не намерих подробна тема за смяната на ватата на 4Т ауспух...и преди да действам искам да съм сигурен какво правя за да не съсипя хубавия си Leo Vince
    въпросите са ми колко стегнато да навия новата вата(колкото се може повече ли, или не) и също тези нитове как точно се махат без да повредя ауспуха? предполагам се разпробиват?
    мерси
    Прикачени файлове

До: вата на 4Т спортен ауспух

провери го от другата страна дали не е с винтове защото моя е така най отзат е с нитове а в другия край с винтове моя е FMF

Коментар

До: вата на 4Т спортен ауспух

Първоначално публикуван от koa Преглед на мнение
      провери го от другата страна дали не е с винтове защото моя е така най отзат е с нитове а в другия край с винтове моя е FMF
      с нитове е отпред и отзад.

Коментар

До: Вата за 4т спортен ауспух.

Разнитваш, махаш старата вата и натъпкваш нова.
        Има вата която фабрично се продава навита около картонена тръба.

Коментар

На какъв мотор е тоя ауспух ,че си му издухал толкова бързо ватата....как разбра ,че е за смяна/дрънчи на голо като тенекия ли,или по други критерии/...аз взех от тия каде правят ауспуси,разпробих го/защото и моя беше занитен/ и го натъпках,на предната си Ямаха пак съм правил така...после пак с нитачката,вярно ,че нитовете са им по особенни,но става и с тези които разполагаме и тук...

Коментар

Нитовете с по тънка бургия, действай и успех.
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

взех си вата FMF Performance. мотора е Ямаха ВР. незнам дали е заминала старата вата, но просто реших да я сменя за да съм сигурен.
              мерси колеги, утре ще действам.

Коментар

Гоше твойта е като "Немал си дявола работа и си е....л децата" се го ръчкаш тоя мотор без да има причина и ще си отвориш накрая некоя беля.Аз бях същия отви-зави това онова накрая скъсах болтовете на трипътника и проблем от нищо.
                [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                  май на всеки 20 моточаса трябва да се мени ватата на кросаците, аз отдавна съм ги направил ти кажи кога ще покараме?

Коментар

Значи твоя не е кросов а и да е ти,както и аз естествено не ги караме като такивакато изключим по асфалта където навиваме ръчката до крайПо черен път ги караме като балканчета спрямо възможностите на тези мотори,така че не се притеснявай много много.
                    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Нитовете се оказаха невероятно здрави, нямат махане. Утре ще пробваме с настолна машина.
                      Последно редактирано от Chinela; 19-10-09, 17:44.

Коментар

Поблема ти е, че най-вероятно нитовете за които говориш не са както обикновенните, (алуминиеви) а са неръждаеми, затова и не можеш да ги разпробиеш, трябва ти свредло специално за неръждавейка, става и с обикновенно, но задължително трябва да разпробиваш на малки обороти.
                        Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

ватата беше в окаяно състояние, доста прегоряла и с много сажди. като разглобих ауспуха видях че по средата на перфорираната тръба има метална преграда с каква цел е това? всички ли ауспуси са на тоя принцип? какъв ще е ефекта ако надупча тая преграда?
                          моля някой ако има отговор на тези въпроси да сподели, че утре ще събирам ауспуха. мерси
                          Прикачени файлове

Коментар

До сега тих ли ти беше мотора? Би трябвало заради преградата. Махни я ако искаш да стане "отворен" и шумен...

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
                              какъв ще е ефекта ако надупча тая преграда?
                              моля някой ако има отговор на тези въпроси да сподели, че утре ще събирам ауспуха. мерси

Ще си скапеш хубавото гърне. Фирмите производители правят много сериозни проучвания и анализи на динамиката на газовете при проектирането. Не можеш да очакваш по интуиция да подобриш работата на такова.
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X