ЗДРАВЕИТЕ ФЕНОВЕ!ИМАМ НУЖДА ОТ РАДЯТОР 2-ТА ТРОИНИКА И ФИЛТЪРНА КУТИЯ.ИМАМ И ДРУГИ ЛИПСИ НО ПО МАЛОВАЖНИ.ОЧАКВАМ СЪДЕИСТВИЕ ОТ ВАША СТРАНА
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KLX 650/ЧАСТИ???
Свий
X
-
Re: KLX 650/ПОМОГНЕТЕ С ЧАСТИ
Първоначално публикуван от STOYAN VIHRENOVЗДРАВЕИТЕ!КАРАМ КЛХ 650 НО МЕ БЛАСНА ЕДНА КОЛА ПРЕДИ 2-СЕДМИЦИ.ТРИЯБВАТ МИ РАДЯТОР,2-ТА ТРОИНИКА И ФИЛТАРНА КУТИЯ ИМА И ДРУГИ ЛИПСИ НО НЕ ТОЛКОВА ВАЖНИ.ОЧАКВАМ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ КОИ КАКВОТО ЗНАЕ.БЛАГОДАРЯ ЗА САДЕИСТВИЯТАБаси! 14 правописни грешки в 3 реда! Направо биеш рекорда на Шарко!
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanaticлошото е че този си е тукTaka moje taka pi6e ne mu razvaliate temata.Ako slu4aino zaiajdaneto osmislia jivotavi kakto mi se struva 4e e togava prostete,JIVEIITE.Moderatorite izviniavam se za latinicata
Коментар
-
Неее, ние не се заяждаме! Просто коментираме и изразяваме мнениеНали за това е форума - за коментари и мнения. Освен това неполагането на елементарни опити за грамотно писане и писането на ЛАТИНИЦА са неуважение към интелекта на събеседниците
Питай Стефан
А, и се пише Iceberg
Коментар
-
Първоначално публикуван от STOYAN VIHRENOVофф не бях аз с текста ама имали значение!имам си по малък брат и тои вместо мен е пуснал запитването докъто бях на работа.имате ли други коментари по темата освен критиките към пр.крешки на брат..ми..ама хейде..... Иначе тук части за тоя мотор надали ще намериш. Наблюденията са ми, че тук моторджийте карат най-новите и съответно най-леки мотори. Тук всички ги тресе една треска - офроуд, така че непрекъснато гледат нагоре към по-новите модели, защото все им се струва, че сегашните им не са достатъчно проходими
Коментар
-
Идеи ...
http://kawasaki-bg.com/
Иначе разбрах, че си се свързал с Родригез ... той знае доста за КЛХ-ите, ама май не са особено много, пък и частите за тях ...
Виж при обичайните заподозряни вносители на машини в Дупница, Яхиново и подобни.Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар