Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KX250f - въпроси относно техническата част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki KX250f - въпроси относно техническата част

Здравейте, имам някои питания към модела.
    Значи имам такава машина 2004г. но много проблеми с него. С клапаните и гнездата по точно... Искам да попитам някой знае ли други които да имат този модел на кавазаки и дали имат проблеми или това при мен е единичен случай. Мисля да го продавам и затова се чудя дали да си купувам пак кавазаки или една ямахичка. Също така ако го има този проблем дали е само при 2004г. или и в по горните го има като например от 2006 нагоре. Благодаря предварително
    Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

До: Kawasaki KX250f - въпроси относно техническата част

Значи имам такава машина 2004г. но много проблеми с него. С клапаните и гнездата по точно... Искам да попитам някой знае ли други които да имат този модел на кавазаки и дали имат проблеми или това при мен е единичен случай.
    не е единичен случай
    ядат ги като вафли 2004 та модела тез клапани ..при 2005 та е малко по добре май положението и след това с всяка година нагоре с по още по малко по добре
    проблема май успешно се решава с комплект стаманени клапани

Коментар

А на колко време огладнява за вафли Кавазакито? ЦРФ е на един сезон горе-долу или 100-тина часа + ...

Коментар

колега много зависки този преди теб или ти как си карал мотора.Много е важно да се следи точно смяната на маслото.Доколкото за марката аз ти препоръчвам да я смениш с яамаха, но пак ти казвам, има голямо значение ако си купуваш мотор на старо, как е подържан !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X